star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lajosmizse

  • 170 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 889 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Lajosmizse

  • 170 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 889 m² telek

  • Eladó ház Lajosmizse

  • 170m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Jó megközelíthetőségű, csendes helyen Kecskemét és Budapest között kínálom eladásra, ezt a rengeteg lehetőséget rejtő egyedi hangulatú azonnal költözhető családi házat!

Kertvárosias, csendes családias övezetben eladó ez az egyedi hangulatú, magas műszaki tartalommal épült tágas, világos, nagyon jó elrendezésű NAPPALI + 4 SZOBÁS ház.
A 30m2 fedett teraszra kiülve távol a nyüzsgéstől, teljes felüdülést nyújt a mindennapokban.
A hely nagyon jól megközelíthető, mert a közelben, de nem hallhatóan megtalálható elkerülő út, és autópálya is. Kecskemét belvárosa maximum 20 perc, Budapest is..
A 90 m2 pincét jelenleg tárolásra és háztartási helyiségként használnak. A tetőtér és a földszint fűtése külön termosztátról szabályozható. A házhoz tartozó 70 nm alapterületű melléképületben kettő garázs és egy üzlethelyiségnek is alkalmas 20 nm-s helyiség lett kialakítva. A melléképület tetőtere szerkezetkész állapotú, ahol akár egy teljesen önálló 70 nm-s lakás is kialakítható. A teljes területen mintegy 400 nm hasznos alapterület található. (főépület a hozzá tartozó pincével 260 m2 és a melléképület a tetőtérrel 140 nm).
Jellemzők:
- tágas terek
– gránit burkolatok
– minőségi konyhabútor, beépített gardrób szekrények
– rendőrségre bekötött riasztó
- klíma
– fűthető pince
- napkollektornak előkészített gépészet
– parkosított udvar
– halastó, gépészettel (medencének vissza alakítható)
– fúrt kút
– 70m2-es 2 szintes szerkezetkész melléképület, garázsnak, vagy különálló lakóépületnek kialakítható
akár vállalkozásra is tökéletes (üzlethelyiség, kozmetika, stb)
- horgásztó 500 m-n belül elérhető

Az ingatlan folyamatos felújítás alatt áll:
Garázs+iroda:újra vakolva, új csatornázás, víz,villany vezetékek cseréje megtörtént, festés (csak természetes, natúr anyagokkal)
Kert: Kerítés lécek cserélve lesznek vörös tölgy lécekre
Pince: újra vakolva,vezetékek cserélje megtörtént, fűtésrendszer átnézetve, ipari padlófestékkel lett a padlók kialakítva. ablakok cseréje folyamatban.
Ház: ablakok jó minőségű Renner festékkel festve (+felújítás ahol szükség volt rá)
Mozi szobában a vezetékek újra húzva, elrejtve. A padló kerámiára cserélve (fa hatású) és hangszigetelve.


Elhelyezkedés

Lajosmizse, József Attila utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628563


+36 30

Ingatlannet kód: NET6628563


Az általad megtekintett eladó lajosmizsei (József Attila utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 889 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 582 353 Ft, ami a lajosmizsei átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Koloh Viktor referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628563. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lajosmizse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.