star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lánycsók

  • 247 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 874 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Lánycsók

  • 247 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 874 m² telek

  • Eladó ház Lánycsók

  • 247m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Lánycsókon, csendes környezetben 1990-ben épült családi ház eladó. Lánycsók Baranya megyében, Mohácstól 5 km távolságra helyezkedik el. Az eladásra kínált ingatlan közelében iskola, óvoda, bolt, posta, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, buszmegálló megtalálható.

A falazat poroton téglából készült, a házat folyamatosan karbantartották, felújították, kiváló állapotú. A külső nyílászárók hőszigeteltek, a vízvezetékek, burkolatok felújítottak. A szobák parkettásak és laminált padlósak. A fűtés gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott, a vegyes tüzelésű kazán újszerű állapotban van. A meleg vizet két villanybojler biztosítja.

A fölszinten előszoba, étkező-nappali, konyha, fürdő, WC és három szoba, a tetőtérben három szoba, közlekedő és egy WC található. Az udvarból külön bejáraton megközelíthető újépítésű lakrészben konyha, szoba, kamra és fürdő WC-vel került kialakításra. Az főépület alatt 80 m2-es szuterén van, itt kaptak helyet a kazánok, az egyik villanybojler és egy kamra is. A fölszint és a különálló lakrész is légkondicionált.

Fedett terasz, két garázs, nyári konyha, ólak, tároló tartozik hozzá.
Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Lánycsók


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6619520


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6619520

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lánycsóki családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 247 m², míg a hozzá tartozó teleké 874 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 242 510 Ft, ami a lánycsóki átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619520. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lánycsók ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.