star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lengyeltóti

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 8 042 m²

    telek

Vételár:

16,99 millió Ft

Eladó ház Lengyeltóti

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 8 042 m² telek

  • Eladó ház Lengyeltóti

  • 80m²


Ár:

16 990 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

INGATLAN LEÍRÁSA
A LIDO HOME BALATONBOGLÁR INGATLANIRODA által kínált LENGYELTÓTI családi ház jellemzői:
A Balaton déli partjától 18 km-re Lengyeltótiban, Somogy vármegyében egyedi természeti környezetben található külterületi családi ház hatalmas telekkel.
A ház 80 m2-es hasznos alapterületű, 8042 nm-es telken található, 1960-as években épült szerkezetileg stabil állapotban.
A területen közművek közül a villany elérhető, ez be is van vezetve az ingatlanba.A vízellátást saját kútról házi vízműrendszer kiépítésével lehet megoldani, ehhez a derítő is elő van készítve.
Állapotát tekintve felújításra szorul, fürdőszobát és a konyhát már az új tulajdonosnak kell kialakítania. 2 jó méretű szoba, 1 konyha , 1 előszoba és 1 fürdőszobának kialakítható helység alkotják a ház részeit.
Beosztását tekintve nagyon praktikus, a két szoba a ház két végében található, így biztosítva egy különálló hálóteret és egy különálló nappali teret az új tulajdonosnak.
2020-ban kezdték el a felújítást, a nyílászárók lettek cserélve, a kémény és a cserépkályha lett újrarakva,majd a munkálatok félbeszakadtak. Fűtésről egy beépített, karbantartott cserépkályha gondoskodik, mely a konyha és a nappali szoba közé van beépítve. A hálószobában egy külön kandalló biztosítja a meleget.
A házhoz tartozó telek minősítése szántó, rét és gyümölcsös. A terület alkalmas mezőgazdasági tevékenységre illetve állattartásra.
A közelben található házi orvos, gyógyszertár, élelmiszerbolt, iskola és óvoda. A város központ 5 perc autóút alatt elérhető
A ház előre egyeztetett időpontban megtekinthető
Rendezett tulajdonviszony, rövid időn belül birtokba vehető.
Kihagyhatatlan ajánlat aki a város zajától messze szeretne lakni de mégis közel a városhoz akkor kimondottan ajánlom ezt a lakóházat
Amennyiben a LIDO HOME által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
30m²
Szoba
30m²
Szoba
1m²
Konyha
10m²
Fürdőszoba
3m²
Előszoba
6m²

Elhelyezkedés

Lengyeltóti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637694


Fejesné Németh Erzsébet

Fejesné Németh Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637694

Fejesné Németh Erzsébet

Fejesné Németh Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lengyeltóti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 8 042 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 16,99 millió Ft, négyzetméter ára 212 375 Ft, ami a lengyeltóti átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fejesné Németh Erzsébet referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637694. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lengyeltóti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.