star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lovas

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 103 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Lovas

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 103 m² telek

  • Eladó ház Lovas

  • 52m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

A KŐBŐL ÉPÜLT épület cserép fedésű, stukatúros födémmel készült. A házba egy tágas teraszon keresztül juthatunk be. Belépve a konyhába érkezünk, melyből szemben a fürdő nyílik, balra pedig a konyha kiegészítéseként egy 8 m2-es helyiség, melyben jól elfér a konyhabútor és a hűtőszekrények is. Ebből nyílik balra és jobbra EGY-EGY TÁGAS SZOBA. Az enyhén lejtős kert hátsó részében egy méretes, 23 m2-es, félig föld alá épített PINCE található. Ennek a tetejéről szétnézve (a talajszinttől kb. 1,5 m magasság) igazán POMPÁS PANORÁMÁBAN GYÖNYÖRKÖDHETÜNK, mely egyrészt a BALATONRA, másrészt az SOMLYÓHEGYRE nyújt remek látványt. A ház fűtését az egyik szobában kályhával, a másikban gázpalackról működő konvektorral oldották meg. A melegvizet gázpalackról működő gázbojler biztosítja.

   Az ingatlan Lke6 építési övezetbe tartozik (Kertvárosias építési övezetek (Lke) laza beépítésű, összefüggő kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló lakóépületek elhelyezésére szolgál). BEÉPÍTHETŐSÉGE 25%, KÉT ÉPÜLET ÉPÍTHETŐ RÁ, szabadon álló beépítéssel, építmény magassága 4 m. A kertben tucatnyi gyümölcsfa található. Az ingatlan a település központjától pár lépésnyire helyezkedik el. Buszmegálló, bevásárlási lehetőség pár lépésnyire elérhető. NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, sétáljon végig helyiségről helyiségre a házban!   https://my.matterport.com/show/?m=Cnx5ozera3J

           KITŰNŐ VÁLASZTÁS a jó vételhez ez az AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ingatlan!

HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek lehetőségeket kínáló, 59.9 M IRÁNYÁRON kínált ingatlan!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Panorámás.


Elhelyezkedés

Lovas, Ady utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6553670


HASONLÓ INGATLANOK


350 000 000 Ft

Lovas

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 135m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6553670

Az általad megtekintett eladó lovasi (Ady utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 103 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 151 923 Ft, ami a lovasi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553670. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lovas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.