star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lovászpatona

  • 52 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 412 m²

    telek

Vételár:

6,9 millió Ft

Eladó ház Lovászpatona

  • 52 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 412 m² telek

  • Eladó ház Lovászpatona

  • 52m²


Ár:

6 900 000 Ft

Építés éve
1955
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Lovászpatona központjában, csendes udvarban eladó egy sorház egyik háza. Az 52nm-s téglából készült ház két másik ház között helyezkedik el, egy 2748nm-es közös telken, tágas udvarral aminek a 15%-val, 412nm-rel rendelkezik. A házban egy nagy 20nm-s világos szoba, nagy világos előszoba, előtér, nagy konyha-étkező, fürdőszoba WC-vel és egy éléskamra található. A ház előtt egy kerítéssel körülvett kis udvar és, kert található. A házzal szemben egy tároló helyezkedik el, előtte parkolóhely.A ház 2022 folyamán felújításon esett át, ami jelenleg is tart. A nagy szoba vakolatát kijavították és kifestették, a vízvezetékeket a fürdőben és konyhában kicserélték, a konyha-étkezőt lebetonozták, a fürdőszoba burkolatát lecserélték, jelenleg az új burkolat és a szaniterek felszerelése folyamatban van.A ház fűtése egyéni fatüzelésű kályhákkal van megoldva de fűtése kedvező mert két másik ház között helyezkedik el. A gáz az udvarban van. Csatorna még nincs kiépítve Lovászpatonán. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.Lovászpatona egy nagy korszerű infrastruktúrájú község, iskola, óvoda, egészségház, gyógyszertár, boltok találhatók. 30 km-re van Győrtől, 20km-re Pápától. Az épülő M83 autóút a közelben halad el, és rendkívül meggyorsíthatja a Győrbe való bejutást.Nézzük meg együtt akár hétvégén is.Irodánkban bankfüggetlen hiteltanácsadással és ügyvédi háttérrel várjuk a kedves vevőinket.

Referencia szám: HZ068839-IN


Elhelyezkedés

Lovászpatona


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6415318


+36 30

Ingatlannet kód: NET6415318

Az általad megtekintett eladó lovászpatonai házrész 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m², míg a hozzá tartozó teleké 412 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 6,9 millió Ft, négyzetméter ára 132 692 Ft. Az ingatlant Diószegi Sándor referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6415318. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lovászpatona ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.