star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lovászpatona

  • 103 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 388 m²

    telek

Vételár:

7 millió Ft

Eladó ház Lovászpatona

  • 103 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 388 m² telek

  • Eladó ház Lovászpatona

  • 103m²


Ár:

7 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

A nagy lehetőségek háza!
Lovászpatona csendes, központhoz közeli részén eladó egy polgári stílusú 103nm-s ház 2388nm-telken.
A ház egy magaslaton helyezkedik el két utca között, nincs szomszédja csak a kert végében. A ház túlnyomó részt téglából készült, de a tároló részen ki nem égetett téglával kevert falrészek is vannak. A lakóházban két nagy szoba, nagy előszoba, tágas világos konyha-étkező, fürdőszoba, külön WC kamra található. Külön bejárattal, de az épületben egy jelenleg tárolónak használt, nagy, 23nm- helyiség található amit lakószobává alakítható. A fürdőszoba és WC helyiségeket később toldották az épülethez. A ház fűtése egyedi fatüzelésű kályhákkal van megoldva, meleg vizet a villanybojler szolgáltatja. Víz, villany működőképes, csatorna hálózat nincs kialakítva még a faluban, de tervezés alatt van.
A ház 2019-től folyamatos felújításon ment át, vizet és csatornát vezettek be, falburkolást javítottak, fürdő és WC helyiségeket alakítottak ki, hőszigetelt bejárati ajtót szereltek be. A ház további korszerűsítést, felújítást igényel, de jó szerkezeti állapotban van, jó tetőszerkezettel rendelkezik és a tetszetős kinézetű házban, a nagy és szépen alakítható telekben nagy lehetőség van. Aki szereti a szomszédok nélküli életlehetőséget és fantáziát lát a ház további felújításában annak jó szívvel ajánlom.
Nézzük meg ezt az ígéretes házat akár hétvégén is.
Irodánkban díjmentes hitel és támogatás ügyintézéssel, ügyvédi háttért biztosítunk kedves vevőinknek.

Referencia szám: HZ044942-IN


Elhelyezkedés

Lovászpatona


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602581


HASONLÓ INGATLANOK


7 000 000 Ft

Lovászpatona

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 68m²

15 900 000 Ft

Lovászpatona

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 70m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602581

Az általad megtekintett eladó lovászpatonai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 388 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 7 millió Ft, négyzetméter ára 67 961 Ft, ami a lovászpatonai átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Diószegi Sándor referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602581. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lovászpatona ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.