star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Makó

  • 300 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 6 800 m²

    telek

Vételár:

86 millió Ft

Eladó ház Makó

  • 300 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 6 800 m² telek

  • Eladó ház Makó

  • 300m²


Ár:

86 000 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Makón szinte közvetlenül a Maros folyó partján fekvő épületegyüttes, családiház, apartmanok, műhely, Camping, nagy területtel, 1 hektáros legelővel és erdőrésszel eladó.
Az ingatlan kettő szintes 2002-ben épült, az alsó szinten található egy külön bejáratú apartman rész, zuhanyzóval és WC-vel, 2 db külön bejáratú szoba, egy hatalmas étkező konyha, 2 db zuhanyzó helyiséggel és tárolóval. Az emeleti részre, mely teljesen külön lakrész egy külső lépcsőn jutunk, ahol is egy hatalmas terasz vár minket lélegzetelállító kilátással a természetre, majd egy zárt üveg teraszos télikert szerű részbe érünk, innen nyílik egy nagyméretű nappali, konyha, összesen 4 db külön bejáratú hálószoba, gardrób helyiség, fürdőszoba és külön WC. Az emeleti rész nyílászárói korszerű hőszigetelt üvegezéssel fából készültek. Az alsó részen több helyen is műanyag ajtók kerültek beépítésre.
Az ingatlan fűtéséről radiátoros központifűtés gondoskodik, vegyes tüzelésű kazánnal. Alternatív megoldásként elektromos fűtőtestek és egy nagy teljesítményű 5,2 KW hűtő-fűtő klíma is található az épületben. A lakó épület területe 300 nm. A telek területe 6800 nm, melyen található, több épület, a családiház, egy garázs, konténer műhelyek, kerti sütögetőrész, szökőkút, medence, külső zuhanyzók, mellékhelyiégek és egy hatalmas 250 nm-s jelenleg is használatos műhely. A villanyhálózat 3x32 Amper. Az ingatlan kitűnő állapotban van, mind a külső homlokzata, mind a belső terei, szinte további költségek nélkül birtokba vehető, csendes nyugodt helyen a 43 számú főútvonaltól 400 méterre, de mégis nyugodt, csendes helyen a természet, erdő közelében található.
Befektetésnek, vendégházként, apartmanként is üzemeltethető, de a ház és a terület alkalmas lehet nagy családnak is, hiszen tágas és mindenki megtalálja benne a helyét.
Csak előre egyeztetett időpontban tekinthető meg, további kérdéseivel keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Makó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6505175


+36 70

Ingatlannet kód: NET6505175


Az általad megtekintett eladó makói családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 800 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 86 millió Ft, négyzetméter ára 286 667 Ft, ami a makói átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant makoiingatlanpont hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505175. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Makó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.