star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Makó

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 576 m²

    telek

Vételár:

34,8 millió Ft

Eladó ház Makó

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 576 m² telek

  • Eladó ház Makó

  • 135m²


Ár:

34 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Makó Újvárosi részen a Vásárhelyi utcán felújított, 135 nm-s parasztház 3,5 szobával, konyha, külön étkezővel, közlekedő folyósóval, új fürdőszobával eladó. A családi ház vegyesfalazatú, teljesen alárakott, a téglaépületrész 10 cm hungarocell hőszigeteléssel, villamos hálózat újra vezetékelve, központi fűtés lapradiátorokkal, vegyestüzelésű kazánról, de lehetőség van gázkazán üzemeltetésére is. A fürdőszoba+WC szinte teljesen új, burkolatok, csempék, fürdőkád, a melegvíz ellátás villanybojlerről van megoldva, de itt is lehetőség van gáz vízmelegítő felszerelésére. A szobák, laminált padlósok, az utcai nagyszoba kivételével, ahol eredeti parketta van. A nyílászárók nagyrésze, a kettő bejárati ajtóval együtt korszerű hőszigeteltre lettek cserélve, de még van fa hőszigetelt ablak is az ingatlanban, mindegyik szúnyoghálóval és redőnnyel van szerelve. Az elmúlt 3 éveben szinte minden nagyobb felújítási munkát elvégeztek a házon. 1 éve, 2 db inverteres hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. Kettő önálló, bejárattal rendelkezik, így akár külön lakrészek is kialakíthatóak.
A ház alkalmas lehet nagy családnak is, hiszen tágas és mindenki megtalálja benne a helyét, két külön bejárattal is rendelkezik. Telek 576 nm. melléképület, tároló helyiség. A közelben megtalálható, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, valamint bevásárlási lehetőség, az autópálya felhajtó 4 km-re.
A megvásárláshoz díjmentes hitelügyintézést biztosítunk, valamint CSOK+ igényét is intézzük. Az ingatlan teher-és permentes.


Elhelyezkedés

Makó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627435


+36 70

Ingatlannet kód: NET6627435


Az általad megtekintett eladó makói családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 576 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 34,8 millió Ft, négyzetméter ára 257 778 Ft, ami a makói átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant makoiingatlanpont hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627435. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Makó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.