star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Marcali

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 786 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ház Marcali

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 786 m² telek

  • Eladó ház Marcali

  • 84m²


Ár:

20 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál egy BIZEI FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZAT.
A LIDO HOME KESZTHELY által kínált BIZEI FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ jellemzői:
- A ház egy FELÚJÍTANDÓ családi ház Bizén. Csendes zöldövezeti területen található, a falu szélén fekszik a ház. A Balatontól 21 km távolságra található. Hivatalosan Marcalihoz tartozik a település, a városközpont néhány perc alatt elérhető autóval. A buszmegálló 2 perces sétára van.
- Az ingatlan összes hasznos alapterülete 84 nm, a telek mérete 1786 nm, tájolása K-i.
- Az épület egy szintes. Azonban két külön lakórészt hoztak létre benne, külön bejárattal mindegyik lakótérhez. A falak egybenyitásával könnyen egy térré lehet alakítani az egész házat. A hátsó bejáratnál található egy fedett terasz. Az épülethez még számos tároló tartozik, garázs és pince is, valamint egy külön kis ház is található a telken.
- A házban összesen 3 hálószoba található, mindkét lakrészben konyha étkezővel, amiből az egyik nappali-konyha-étkező kialakítású. Továbbá két fürdőszoba lett kialakítva.
- A hátsó lakrészből nyílik a padlásfeljáró, ahol egy nagyobb tároló helyiség is létrehozható tágas méreteinek köszönhetően.
- Az udvarban található egy felújításra szoruló téglából épült tágas garázs. Emellett az udvarban is számos lehetőség van a parkolásra.
- A ház az 1900-as évek közepén épült. Sokáig rendszeresen karban volt tartva.
- A ház vegyes falazatú, téglából és vályogból épült, a tetőn normál cserépfedéssel.
- A külső nyílászárók fából vannak.
- Belül fa beltéri ajtók kaptak helyet, a padlóburkolatok terrazzo lap, beton, illetve padlószőnyeg. A fürdőszobák és a konyhák csempézettek.
- Villany 230 V hálózat.
- A fűtést fa tüzelésű kályha biztosítja mindkét részben.
- A kertben különböző fák és virágok vannak. Fúrt kút, illetve egy külön kis ház is van.
- A ház árát az Eladó 20 000 000 FORINTBAN határozta meg.
Amennyiben a LIDO HOME KESZTHELY által kínált CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Fürdőszoba
2.08m²
Pince
9.6m²
Terasz
6.24m²
Szoba
17.55m²
Előszoba
4.59m²
Fürdőszoba
5.1m²
Szoba
16.7m²
Konyha
12.34m²
Szoba
9.6m²
Szoba
13.5m²
Konyha
6.08m²

Elhelyezkedés

Marcali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6525863


+36 30

Ingatlannet kód: NET6525863


Az általad megtekintett eladó marcali családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 786 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 238 095 Ft, ami a marcali átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mészáros Zoltán referens a Lido Home Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525863. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Marcali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.