star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mátraverebély

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 067 m²

    telek

Vételár:

7,2 millió Ft

Eladó ház Mátraverebély

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 067 m² telek

  • Eladó ház Mátraverebély

  • 52m²


Ár:

7 200 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vályog

A beltér:

Eladó vidéki otthon Nógrád vármegyében, Mátraverebélyen.
Barátságos és hangulatos kistelepülésen kínáljuk ezt a kényelmes, egyszintes házat, mely méreténél fogva könnyen fenntartható egyedülállóknak, pároknak, akár kisnyugdíjasnak. Déli fekvésű, így körbenapozott, világos élettér. Két szoba, mely jelenleg egymásból nyílik, de kis átalakítással külön nyílóvá tehető, konyha, spejz és előszoba található benne. A fürdőszoba kialakítása az új tulajdonosra vár. A víz a házba nincs bevezetve, de az udvaron belül minden közmű megtalálható (villany, víz, gáz, csatorna). Fűtése kályhával megoldott, külső tárolók, ólak rendelkezésre állnak, ha az új tulajdonos állatokat szeretne tartani. Kertjében most is sokminden megterem, de egy gondos gazda munkája visszaadhatná a kert régi varázsát. Ebben egy saját kút is segíti majd a leendő tulajdonost.
A mindennapi élethez szükséges feltételek adottak a községben: óvoda, általános iskola, posta, bolt, orvosi rendelő és polgármesteri hivatal is. Előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
Kedvező ár: 7.2 M Ft


Elhelyezkedés

Mátraverebély, Petőfi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6519290


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6519290

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mátraverebélyi (Petőfi utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 067 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 7,2 millió Ft, négyzetméter ára 138 462 Ft. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6519290. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mátraverebély ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.