star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Medina

  • 146 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 648 m²

    telek

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó ház Medina

  • 146 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 648 m² telek

  • Eladó ház Medina

  • 146m²


Ár:

23 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára
Eladó tanya Medinán. Eladásra kínálunk egy 146m2-es tanyát, gyönyörű, 1648m2-es portállal. Az ingatlanban három szoba lett kialakítva, ez biztosítja a lakhatási körülményeket. A fűtésről egy 100éves cserépkályha gondoskodik, mely nagy értéket képvisel. Az épület jó állapotban van, sok egyéb helységgel is rendelkezik, melyet igény szerint lehet kialakítani. A nagy telket két oldalról körülveszi a hozzá tartozó 1,1ha földterület. A nagy szántó, valamint a sok átalakítható épületrészek lehetőséget nyújtanak növény, és állattartásra egyaránt. A nagy udvar füvesített, gyümölcsfákkal beültetett részén élvezhetjük a vidék csendjét, és szépségét. Igazi élményt a hely megtekintése tud nyújtani. Az ház beletartozik a Fundamenta Ingatlan Extra kedvezményes finanszírozásába. Részletekről az alábbi elérhetőségeken tudunk beszélni. Papp Zsolt Fundamenta Személyi Bankár és Ingatlanközvetítő.


Elhelyezkedés

Medina, Kölesdi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6561760


+36 30

Ingatlannet kód: NET6561760

Az általad megtekintett eladó medinai (Kölesdi utca) tanya 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A tanyáról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 648 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A tanya ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 163 699 Ft. Az ingatlant Papp Zsolt referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561760. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Medina ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.