star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőkövesd

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 943 m²

    telek

Vételár:

22,3 millió Ft

Eladó ház Mezőkövesd

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 943 m² telek

  • Eladó ház Mezőkövesd

  • 60m²


Ár:

22 300 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Borsod vármegyében Mezőkövesden 2 szobás Családi Ház Eladó!
Borsod vármegyében Mezőkövesd csendes utcájában 2 szobás, rendezett udvarú, felújítandó ingatlan eladó. A ház kiváló statikai állapotban van. A ház a város „vasút alatti” utcájában található. 2 szobás- konyha-ebédlő, spejz, fürdőszoba, wc, padfeljáró, előszobából- áll. Kiváló fekvésű az ingatlan. A szobák napfényesek. Az otthon melegéről konvektor fűtés gondoskodik. A fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzó is található. Innen nyílik a padfeljáró és a wc. A konyha ablaka a gondozott udvarra néz. Az udvaron több tároló is rendelkezésre áll az új tulajdonosnak. Gáz, víz, szennyvíz és 1 fázisú villannyal rendelkezik a családi ház. Nagyon kedves szomszédok laknak a közelben. Nem messze találjuk a vasútállomást, és a nem sokára átadásra kerülő autóbusz állomást is. Közelben óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség a Lidl áruházban.
Az új tulajdonos könnyen be tud járni dolgozni a Mezőkövesd végén található több nagy gyárba. Az ingatlanban található bútorok megegyezés tárgyát képezik. Az udvarra szép virágos kert, pihenő kert, konyhakert kialakításával csendes nyugalmat találnak a benne lakók.
Az ingatlan remek lehetőség fiatal házasok részére, hiszen saját képükre tudják alakítani az ingatlant. Idősebb házaspárok részére is, akik megpihenni vágynak a csendben és nyugalomban.
Az ingatlan megtekintése ügyfelünk kérésének megfelelően, előzetes egyeztetés után lehetséges!
További szolgáltatások:
- díjmentes, teljes körű hitelügyintézés, CSOK ügyintézés, biztosítás, stb.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal!
Kerékgyártó Katalin


Elhelyezkedés

Mezőkövesd, Eper utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6474397


Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6474397

Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mezőkövesdi (Eper utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 943 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 22,3 millió Ft, négyzetméter ára 371 667 Ft, ami a mezőkövesdi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Kerékgyártó Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6474397. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőkövesd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.