star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőkövesd

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 250 m²

    telek

Vételár:

8,7 millió Ft

Eladó ház Mezőkövesd

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 250 m² telek

  • Eladó ház Mezőkövesd

  • 70m²


Ár:

8 700 000 Ft

Építés éve
1951
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Az Ez a kis, romos ház Mezőkövesd szívében található, mindössze pár perc sétára a városközponttól. Egykoron boldog otthonként szolgált egy idős öreg bácsinak, aki az évek során életének emlékeit és történeteit építette bele a falakba.

A ház külső falaiban megbúvó régi, meleg falburkolat és a megkopott ablakkeretek egy időtlen történetet mesélnek, amely generációkat összekötött. Bár most már romos és időjárás hatására megviselt, még mindig magában hordozza azokat az élményeket, amiket ott zajlottak évtizedeken át.

Ha ez a fal el tudna mesélni, mit láthatott és hallhatott az évek során! A vidám családi ebédeket, a bácsi meséit a háborús időkről, a ház előtt játszadozó gyermekek nevetését. Mindez most a múlt része, és mégis, mintha a falak csendesen megőriznék ezeket a pillanatokat.

Bár a ház romos és omladozó, mégis egy varázslatos helyen. A kert, amely egykoron virágokkal és zöldségekkel volt tele, most visszavonult vad természetként öleli körül. Az udvaron régi fáknak is megvan a saját történetük, ahogy lassan idősödnek és továbbra is árnyékot adnak az odalátogatóknak.

Ez a romos ház az idő múlásának egy szomorú, de gyönyörű emléke. Ahogy a város körülötte fejlődött és változott, ez a kis ház is egy szelet hordozza a múltnak. A belőle áradó aura azokat vonzza, akik értékelik a múlt szépségét és a történetek gazdagságát.
Ez a családi ház várja szerető, gondoskodó új tulajdonosát.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Konyha
6m²
Szoba
8m²
Közlekedő
6m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
8m²
Szoba
8m²
Szoba
32m²

Elhelyezkedés

Mezőkövesd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550595


+36 70

Ingatlannet kód: NET6550595


Az általad megtekintett eladó mezőkövesdi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 250 m². További jellemzői: az építés éve 1951, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 8,7 millió Ft, négyzetméter ára 124 286 Ft, ami a mezőkövesdi átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Thurzó Vince referens a Bogdánfalvi Zoltán irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550595. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőkövesd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.