star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőkövesd

  • 250 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 823 m²

    telek

Vételár:

55,9 millió Ft

Eladó ház Mezőkövesd

  • 250 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 823 m² telek

  • Eladó ház Mezőkövesd

  • 250m²


Ár:

55 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára
Borsod vármegyében Mezőkövesden Két generációs Családi ház és Üzlethelyiség Eladó!

Mezőkövesd főutcáján található, két önálló lakrésszel rendelkező Ingatlan, amelyhez főutcára nyíló üzlethelyiség is van.
A Családi ház 823 m2-es telken fekszik. Alapterülete garázsok nélkül 250 m2!
Az első lakrészben találjuk, a 3 szobát, konyhát, a csodálatos, impozáns ebédlőt, fürdőszobát, gardróbot, spejzt. Az ingatlan falazata kő és tégla. 2018-ban az ingatlan felújításon esett át. Villanyvezeték, tető, hőszigetelt üvegű, fa nyílászárók találhatóak a házban. Az otthon melegét kandalló és Héra konvektor adja. A hűtéséről természetesen klíma gondoskodik. A meleg vizet gázbojler biztosítja. Az első részhez tartozik 1 db száraz boros pince is.
Ezen a részen helyezkedik el, a főútra nyíló üzlethelyiség raktárral.
A hátsó rész egy önálló, külön bejáratú ingatlanban 3 szoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, külön wc, gardrób, előszoba található. Ehhez az ingatlanhoz is található pince. Illetve egy 3. pince is található az ingatlanhoz.
A családi ház ezen részének a felújítása is szintén megtörtént. A fűtésről központi gáz-cirkó és kandalló gondoskodik. Az ingatlan riasztóval ellátott. 2 garázs áll az ingatlan tulajdonosainak a rendelkezésére. Az udvaron fúrt kút, rendezett, parkosított, folyamatosan karbantartott udvar várja új tulajdonosát.
Az ingatlant ajánlom több generációs családok részére, vállalkozásnak, vagy akár kisebb átalakítás után vendégház, kisebb öregek otthonának is.
A közelben Óvoda, új bölcsőde, Iskola, nagyobb élelmiszer boltok, autóbusz megálló. Csendes környék, tiszta levegő, zöldövezet jellemzi. Játszóteret 100 m belül találjuk, ezért fiatal házasoknak is megfelelő a választás. A szomszédok kedves, megbízható emberek. A dolgos hétköznapok után igazi pihentető otthonra lelhet benne új tulajdonosa.
Munkahelyek a közelben, Mezőkövesden több, nagyobb munkahely várja munkatársait. Eger, Miskolc könnyedén megközelíthető.
Az ingatlan megtekintése ügyfelünk kérésének megfelelően, előzetes egyeztetés után lehetséges!
További szolgáltatások:
- díjmentes, teljes körű hitelügyintézés, CSOK ügyintézés, biztosítás, stb

Költözés megegyezés szerint!
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal!
Kerékgyártó Katalin


Elhelyezkedés

Mezőkövesd, Mátyás király út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6562519


Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6562519

Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mezőkövesdi (Mátyás király út) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 823 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 55,9 millió Ft, négyzetméter ára 223 600 Ft, ami a mezőkövesdi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kerékgyártó Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562519. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőkövesd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.