star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőtúr

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 769 m²

    telek

Vételár:

18,75 millió Ft

Eladó ház Mezőtúr

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 769 m² telek

  • Eladó ház Mezőtúr

  • 75m²


Ár:

18 750 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladó egy hangulatos ingatlan Mezőtúron, amely ideális választás lehet családosok, vagy akár a kert szerelmesei számára.
Az ingatlan egy 769 m2-es telken helyezkedik el, melyen egy 75 m2-es vályogból épült családi ház, továbbá egy 34 m2-es melléképület, és egy 18 m2-es garázs is helyet kapott.

Az ingatlan fűtéséről mind a vegyes tüzelésű kazán, mind pedig a gázkazán gondoskodik, így biztosítva a megfelelő hőmérsékletet.
A szigetelt falaknak köszönhetően az otthon energiatakarékos és komfortos.

Az ingatlan belső elrendezése praktikus. Két egész szoba található benne, melyek az utcafront felé néznek, egy teraszról nyíló előszoba, egy étkezős konyha, valamint egy fürdőszoba és külön toaletthelyiség. Ezenkívül egy kamra, és egy kazánház is megtalálható a házban.
Az ingatlanhoz tartozik egy 6,5 m2-es terasz is, ideális helyszín a pihenésre és a szabad levegőn való tartózkodásra.

A melléképületben egy műhely, nyári konyha és tároló lett kialakítva, így tökéletes helyszínt nyújt azoknak, akik szeretnek alkotni vagy élvezni a kerttel kapcsolatos tevékenységeket.

Az ingatlan ideális választás családosoknak és mindazoknak, akik szeretnék megtapasztalni a vidéki élet nyugalmát, ugyanakkor élvezni szeretnék a városi kényelmi szolgáltatások közelségét.

Keressen bizalommal, tekintsük meg együtt az ingatlant!


Elhelyezkedés

Mezőtúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6600428


+36 70

Ingatlannet kód: NET6600428


Az általad megtekintett eladó mezőtúri családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 769 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 18,75 millió Ft, négyzetméter ára 250 000 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Sándorné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600428. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.