star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Szirma

  • 127 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 620 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Szirma

  • 127 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 620 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Szirma

  • 127m²


Ár:

64 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

ELADÁSRA KÍNÁLOK 5 szobás, 127 nm-es családi házat, Miskolc Szirma kedvelt utcájában. Az eltoltszintes ingatlan 620nm-es telken, hasonló családi házak szomszédságában, kiváló lakóközösségben található, remek elosztású, kifogástalan statikai állapotú. Ajánlom több gyermekes családnak, vagy kétgeneráció összeköltözéséhez, estleg vállalkozás kialakítására is. A ház 1985-ben épült tégla falazattal, 2010-ben a tető héjazatát cserépre cserélték. Ebben az évben több felújítás is történt, a fűtés korszerűsítése, radiátorok cseréje, műanyag ablakok beépítése, melyek redőnnyel és rovarhálóval vannak ellátva. A külső fal szigetelése, a bejárati ajtó cseréje , elektromos garázsajtó, kerítés, autó beálló, pince- paplásfödém szigetelése kőzetgyapottal, szintén a felújítás részét képezi. A fűtést és melegvíz ellátást Immergas kombi gázkazán biztosítja, de vegyestüzelésű kazánnal , illetve a kettő kombinációjával is megoldható a fütés , radiátor hőleadókon keresztül, valamint a fürdőben törölközőszárító is helyet kapott.
A földszinten szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, közlekedő és garázs található
Az emeleten 4 szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő ,külön Wc, kamra, valamint padlásfeljáró lett kialakítva. A szobák faparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt.
A ház egy része alatt pince is található , ide építették be a vegyestüzelésű kazánt és tárolók lettek kialakítva.
Az udvaron locsolásra alkalmas ásott kút, valamint a kertkapcsolatos fedett teraszon, egy jól működő kemence is szolgálja a lakók igényeit. A kertben többféle bokor és fa termése, látja el gyümölccsel a családot.
Amennyiben ilyen jellegű ingatlant keres, mindenképpen hÍvjon telefonon, hogy mielőbb megmutathassam leendő otthonát.
Irodánk teljes körű szolgáltatással, ingyenes hiteltanácsadással várja az ügyfeleket.


Elhelyezkedés

Miskolc, Szirma


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628507


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628507

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, szirmai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 127 m², míg a hozzá tartozó teleké 620 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 511 024 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Rimmel Béláné referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628507. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Szirma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.