star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Újdiósgyőr

  • 108 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 403 m²

    telek

Vételár:

45,5 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Újdiósgyőr

  • 108 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 403 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Újdiósgyőr

  • 108m²


Ár:

45 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1920
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Miskolc Új Diósgyőr város részében, kivételes ház eladó!
Eladásra kínálunk egy kiváló adottságokkal és különleges építészeti stílussal rendelkező, 3 szobás, 108 nm-es, téglából épült, polgári típusú családi házat. Fekvését tekintve É- K- Ny-i fekvésű, felújítást igénylő ingatlan. A telek mérete 403 nm.
A ház téglából épült, a tető és annak szerkezete kb.: 15 éve lett felújítva, új héjazattal ellátva. Az ablakok hagyományos fa nyílászárók, a szokottól eltérően több ablakkal rendelkezik. A ház különlegességéhez hozzájárul 3 db, a homlokzaton elhelyezett, egyedi formájú világító ablak. A meleget egy 14 éves Bosch kazán biztosítja radiátorokon keresztül. Az ingatlan nagyon jó elosztású, tágas, világos szobákkal és az átlagosnál egy picivel, nagyobb belmagassággal. A különleges építészeti stílusának és belmagasságának köszönhetően, egy, a mai kor igényeinek megfelelő, elegáns és egyedi ház tulajdonosai lehetünk. Az alaprajzot áttekintve láthatjuk, hogy könnyen kialakítható egy amerikai konyhás nappali, és megmarad a 3 szoba is, mely egy több gyermekes család otthona is lehet. A fürdő és a WC külön helyiségben található. A telken két melléképület is helyet kapott, mely nagy segítség lehet a tárolásban, vagy a fantáziánkra támaszkodva, egyéb bővítési lehetőségekben is gondolkodhatunk pl: mosókonyha, konditerem vagy szauna. Az udvaron külön garázs található, és egy fúrt kút, bevizsgált, iható vízzel.
Helyiség lista: 1 előtér, 1 hall, 1 konyha, 3 szoba, 1 fürdő, 1 WC, 1 spájz
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Az ingatlan ideális választás azoknak, akik szeretik a polgári stílust, és az építészeti különlegességeket.
Ha felkeltettem érdeklődését kérem, keressen bizalommal!
Majorosné Ildikó
Etikus ingatlanos
Amennyiben hitelre van, szüksége Magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.


Elhelyezkedés

Miskolc, Újdiósgyőr, Daru utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654585


+36 30

Ingatlannet kód: NET6654585


Az általad megtekintett eladó Miskolc, Újdiósgyőri (Daru utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 403 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 45,5 millió Ft, négyzetméter ára 421 296 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654585. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Újdiósgyőr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.