star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mogyoród

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 316 m²

    telek

Vételár:

86,9 millió Ft

Eladó ház Mogyoród

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 316 m² telek

  • Eladó ház Mogyoród

  • 110m²


Ár:

86 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Igényes Ikerház Mogyoródon! Berektető Egyik Legjobb Részén! Átgondolt Tervezés, Minőségi Kivitelezés!

Eladó Mogyoród, Berektető részén egy kétszintes, duplakomfortos, napfényes ikerház fél nettó 110 nm alapterülettel, 316 nm-es telken. A telken lévő ikerház másik fele (nettó 110 nm) is eladó, melyhez 214 nm telekrész tartozik, és az ingatlan külön hirdetésben megtalálható.

Az ingatlan várható átadási ideje, 2024. év II., III. negyedév.

A házban földszinten 1 db szoba (9,54 nm), nappali, amerikai konyha és étkező (32,55 nm), 1 db fürdőszoba (2,9 nm), külön Wc (1,79 nm), tároló (3,39), közlekedő (8,19 nm) és lépcső (4,79 nm), az emeleten 2 db szoba (14,43 nm és 14,43 nm), 1 db fürdőszoba Wc-vel (7,8 nm), háztartási helyiség (4,58 nm) és közlekedő (5,92 nm) kerül kialakításra. Kocsi beállási lehetőség a ház előtt a telken belül megoldott.

A ház korszerű és magas minőségű eszközökkel, felszereléssel, rendszerrel kerül megépítésre. A fűtést-hűtést hőlégszívattyú rendszerben padló- és mennyezetfűtéssel építik meg. A ház magas szintű energetikai hatékonyságát ezek mellett a Porotherm tégla, a 3 rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók, a 15 cm-es külső grafitos hőszigetelés biztosítják. Ezeknek köszönhetően a fenntartási költsége az ingatlannak alacsony szinten tartható. A napelem rendszer opcionális, igény szerint kialakítható. Gázszámlával nem kell számolni, így az ingatlan fenntartási költsége nincs kitéve a jelentős költségemelkedésnek.

A ház igényes, modern megjelenését és kényelmét a tetszetős külső homlokzati szín kombináció mellett, a térelválasztóként funkcionáló pergolák is kiemelik. A D-K felvésnek, és a sok, nagyméretű nyílászárónak köszönhetően a ház egész nap napfényben úszik.

A település jól ellátott, bevásárlási lehetőség is kiváló. Iskola, óvoda, Hév megálló a városban megtalálható, így az Örs vezér tere könnyen elérhető. Ideális választás azok számára, akik ki szeretnének törni a Budapest nagy városi forgatagából, egy csendes, nyugodt életet reményét megcélozva, kisebb, de akár nagyobb családoknak is élhető otthont teremtve. Budapest az M3 autópályán pár perc alatt megközelíthető.

Igény esetén, kollégáink készséggel segítenek az adásvételi szerződéshez szükséges ügyvédi szolgáltatásokban, illetve a hitelügyintézésben!

Ne maradjon le az ajánlatról! Keressen bizalommal, akár hétvégén is. +36706825972

A környékről:

Új építésű terület, Mogyoród egyik dombjának tetején, természet közeli


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Mogyoród, Egyik legszebb részén út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489702


Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489702

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mogyoródi (Egyik legszebb részén út) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 316 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa egyéb. Az ikerház ára 86,9 millió Ft, négyzetméter ára 790 000 Ft, ami a mogyoródi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Páll Tamás referens a Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6489702. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyoród ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.