star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mogyoród

  • 300 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

329 millió Ft

Eladó ház Mogyoród

  • 300 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Mogyoród

  • 300m²


Ár:

329 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó panorámás exkluzív helyen -A LAKE FOREST VILLAPARKBAN- újépítésű luxus megjelenésű ikerház, melyet a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően építettek.

A 600nm-es intim kertel körülvett ikerház, mely 300nm-es alapterületével és impozáns teraszokkal eladó parkosított, gyönyörű újépítésű környéken.

Az épületet monolit födémek és pillérek stabilizálják, 30-as téglából készült. A hőszigetelés tekintve, a homlokzat 20 cm vastag EPS réteggel rendelkezik, míg a padló 15 cm-es lépésálló szigeteléssel, a födém pedig 30 cm vastag hőszigeteléssel ellátott.

A kényelmes klímát a Panasonic hőszivattyú biztosítja, amely padló- és mennyezet hűtést-fűtést is nyújt. A ház elegáns megjelenését tovább fokozzák a három rétegű, mindkét oldalon színezett toló és nyíló teraszajtók, melyek mindegyikén szúnyogháló található. Az árnyékolást motoros zsaluziák segítik.

A légtechnika terén is a legmodernebb megoldásokat alkalmazták, a hővisszanyerős szellőztető rendszer gondoskodik a friss levegőről.

Az alsó szinten elhelyezkedik egy előszoba, valamint egy otthoni konditerem, továbbá a gépészeti helyiség és a két beállásos garázs is található.

A középső szinten kialakításra került egy hatalmas amerikai konyhás nappali közvetlen terasz és kertkapcsolattal. Ezen a szinten található továbbá egy fürdőszoba, szülői háló szaunával és teraszkapcsolattal.

A felső szinten egy fürdőszoba, gardróbszoba és két hálószoba található, melyhez egy hosszanti 77nm-es terasz is tartozik.

Ez a ház minden igényt kielégít, kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint például a központi porszívó, ami egyszerűsíti a takarítási folyamatokat. A biztonságot a riasztó- és kamerarendszer garantálja, melyek figyelemmel kísérik és védelmezik az ingatlant.

A wellness élményt tovább fokozzák a szauna, medence és jakuzzi, melyek mindegyike a luxus és pihenés szigetévé varázsolja ezt az otthont. Ezek az extra szolgáltatások teljes körű élvezetet és kényelmet nyújtanak a mindennapi élethez.

A környék nyugodt és nyugalmat sugárzó, ideális otthon a természet szerelmeseinek. Az ingatlan közelében megtalálhatók a zöldövezetek, parkok és erdős területek, amelyek lehetőséget nyújtanak a kellemes sétákra.

A villapark rendkívül magas színvonalú, lenyűgözően karbantartott, kertész és portaszolgálat segítségével működik. A park területén elérhető játszótér, sportpálya, közösségi tér szolgálja a lakók mindennapjait.

Közlekedés szempontjából is kedvező helyen található az ingatlan, az autópálya mindössze 1 km-re helyezkedik el, és ezen keresztül Budapest mindössze 10 perc alatt elérhető.

Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A beépített bútorzat a vételár részét képezi.


Elhelyezkedés

Mogyoród, Mogyoród


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6590648


+36 20

Ingatlannet kód: NET6590648

Az általad megtekintett eladó mogyoródi (Mogyoród) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 329 millió Ft, négyzetméter ára 1 096 667 Ft, ami a mogyoródi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Békási Lakások Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590648. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyoród ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.