star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mohács

  • 165 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 424 m²

    telek

Vételár:

44 millió Ft

Eladó ház Mohács

  • 165 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 424 m² telek

  • Eladó ház Mohács

  • 165m²


Ár:

44 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Családi ház a Duna közelébenRitka lehetőség, egy telken 2 ingatlan. A régebben épült 70m2-es ingatlan az utcafronton helyezkedik el. A házba lépve tágas, végig műanyagablakokkal bevilágított folyosóra érünk ahonnan nyílik egy félszoba, és egy szoba. A szobák laminált padló burkolatot kaptak, itt a fűtésről konvektorok gondoskodnak A nyitott konyha étkezőben kényelmesen elfér a család. A fürdőszoba felújított kád, és zuhany is megtalálható. A wc külön helyiségben helyezkedik el. Ez a ház kívülről felújított, tetőszerkezete cseréppel borított. A másik az udvarban elhelyezkedő ház 95 m2-es . A földszinten tágas nappali konyha várja új lakóját. Ezen a szinten még egy wc van ahol a mosógép is helyet kapott. Az emeleten két hálószoba és fürdő wc-vel helyezkedik el. Az egyik szobának erkélye is van, ahol a keleti fekvésének köszönhetően a reggeli kávét kellemes elfogyasztani. És ha távcsövünk is van, akkor egy kicsit rálátunk a Dunára is, hiszen csak egy utcára vagyunk a töltéstől. Ajánlom ezt a családi otthont összeköltöző családoknak, de akár vállalkozás indításához is hiszen kiváló apartman lehet az egyik ingatanból, így biztos havi jövedelmet biztosítva az ott lakó tulajdonosoknak.Jöjjön nézze meg ,tervezzük meg együtt új otthonát!Hívjon, akár hétvégén is!

Referencia szám: HZ043617-IN


Elhelyezkedés

Mohács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607681


+36 30

Ingatlannet kód: NET6607681


Az általad megtekintett eladó mohácsi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 424 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 266 667 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kondorosi Csilla referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.