star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Monor, Kis-tó

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 073 m²

    telek

Vételár:

77,9 millió Ft

Eladó ház Monor, Kis-tó

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 073 m² telek

  • Eladó ház Monor, Kis-tó

  • 140m²


Ár:

77 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

HASZNÁLJA KI, A CSOK+ KAMATTÁMOGATOTT HITEL ELŐNYEIT ÉS A CSOK+-HOZ KAPCSOLÓDÓ 4% ILLETÉKKEDVEZMÉNYT!!!

KIZÁRÓLAG A JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA KÍNÁLATÁBAN!!!

Monor Telepi részén, teljesen felújított, 3 szoba+nappalis családi ház, medencével, kerti sütögetővel, parkosított, 1073 m2-es telekkel eladó.

A ház lakóterülete 140 m2, melyben előtér, konyha-étkező, nappali, 3 szoba, gardrób, WC-mosókonyha, fürdőszoba (kád és zuhanyzó is van) és kazánház található. A nappaliból egy fedett teraszra ki lehet menni, innen a kert is megközelíthető.

Az ingatlan első része (1/4 rész) rakott sárfalból épült, majd hozzá lett építve (3/4 rész) 2003-ban ytongból. A hozzáépített rész betonfödémes, igény szerint beépíthető a tetőtere.

A ház kívülről szigetelve van 5 cm-es dryvittal. Nyílászárók hőszigetelt műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A teljes tetőt 5 éve kicserélték (gerendák, lécek, cserép és fóliázva is lett). Az utcafronti kerítés 1 éve esett át teljes felújításon.

A kertben medence, kerti sütögető, tároló és 2 autó beállására alkalmas fedett kocsibeálló található. Az udvar szépen parkosított , körben világítás van kiépítve.

Az ingatlan összközműves, locsoláshoz, medence töltéséhez saját fúrt kút van.

A nappaliban a bárpult, konyhabútor marad, árban benne van!

Az ingatlan fűtése és meleg víz ellátása kondenzációs cirkóról (6 éves) működik, ezen kívül egy inverteres (hűtő-fűtő) klíma is van.

Extra: medence, kamerarendszer, riasztó is ki van építve, csak be kell üzemelni!

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN!!!

CSOK+ KAMATTÁMOGATOTT HITEL, BABAVÁRÓ KÖLCSÖN, LAKÁSHITELEK….

2003 ÓTA AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!!!


Elhelyezkedés

Monor, Kis-tó, Judit Ingatlan és Hiteliroda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609040


+36 30

Ingatlannet kód: NET6609040


Az általad megtekintett eladó Monor, kis-tói (Judit Ingatlan és Hiteliroda) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 073 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 77,9 millió Ft, négyzetméter ára 556 429 Ft, ami a monori átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Moldván Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609040. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monor, Kis-tó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.