star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mór

  • 133 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 983 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Mór

  • 133 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 983 m² telek

  • Eladó ház Mór

  • 133m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1968
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Mór szívében eladó ház!Eladásra kínálok egy tehermentes 983 nm-es telken elhelyezkedő, kb. nettó 90 nm alapterületű, tetőtér beépítéses, összesen nettó 133 nm-es bányász telepi , tégla építésű, 4 szobás házat.. Az ingatlan nagy része szigetelt, lábazata Süttői kővel van kirakva.Fűtését korszerűsítették 5 éve. A melegről és melegvízről kondenzációs gázkazán gondoskodik, alternatív fűtésként pedig IMMERGAS vegyes tüzelésű kazán áll rendelkezésre, lapradiátoros hőleadókkal.A ház belső terei tágasak és világosak, ideálisak bármely család számára, aki egy nyugodt és kellemes környezetben szeretne élni. A tetőtér beépítése extra teret és lehetőségeket nyújt jövőbeli tulajdonosának.A tágas télikertből rossz időben is csodálhatjuk az udvart. Van egy engedélyeztetett, bevizsgált 11 gyűrű mély, ásott kút, mely locsoláshoz is alkalmas. A parkosított udvarban különleges növények pl. libanoni cédrus és gyümölcsfák pl. piros vilmoskörte fa is megtalálhatók. Az udvaron helyet kapott egy garázs, illetve néhány melléképület. Mór városa tökéletes választás azok számára, akik a nyugalom szigetét keresik, de nem szeretnének lemondani a városi élet előnyeiről. A település Fejér megyében található, gazdag történelemmel és kulturális élettel büszkélkedik. A környék kiváló borairól ismert, így a gasztronómia és a borbarátok számára is kihagyhatatlan. A városban kiváló az infrastruktúra, minden szükséges létesítmény könnyen elérhető.
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ026145


Elhelyezkedés

Mór


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650710


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650710

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó móri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 133 m², míg a hozzá tartozó teleké 983 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 525 564 Ft, ami a móri átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650710. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mór ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.