star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 146 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 941 m²

    telek

Vételár:

53,9 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 146 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 941 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 146m²


Ár:

53 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Mosonmagyaróváron, a Féltoronyi utcában eladó egy 3+1 szobás ingatlan, amely közepes állapotban van, de nagyszerű lehetőséget kínál az új tulajdonosnak a saját elképzelései szerinti átalakításra és felújításra.

Az ingatlan egy 941 nm-es telken található, amely kényelmes teret biztosít a szabadidős tevékenységekhez és a pihenéshez.

Az ingatlan mögötti teraszt befedték, utólagosan beépítették, és a terasz mögötti fedett részben egy medencét alakítottak ki, ami kellemes kikapcsolódást nyújt a melegebb hónapokban.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a bővítmény nem szerepel a térképmásolaton, és engedéllyel nem rendelkezik.

Az épület nettó mérete 146 nm, redukált mérete pedig 122 nm. Az ingatlanban 3+1 szoba található, amelyek tágasak és világosak..

Az ingatlan mögötti különálló épületben három lakórészt alakítottak ki, amelyekben palackos gázzal főztek, és egy vegyes tüzelésű kazán biztosította a fűtést.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a melléképület nem szerepel a térképmásolaton.

Az ingatlan jelenlegi állapota felújításra szorul, mivel a kazán elavult és a gázóra korábban leszerelték a szolgáltató által. Azonban ennek ellenére ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy egy saját elképzelések szerint kialakított otthonba költözzön Mosonmagyaróváron.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretne személyesen is megtekinteni az ingatlant, kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot!


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6508942


+36 70

Ingatlannet kód: NET6508942


Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 941 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 53,9 millió Ft, négyzetméter ára 369 178 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 50%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albrecht Tibor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508942. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.