star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyatád

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 083 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Nagyatád

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 083 m² telek

  • Eladó ház Nagyatád

  • 40m²


Ár:

18 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínál Nagyatádi CSALÁDI HÁZAT.
A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált Nagyatádi CSALÁDI HÁZ jellemzői:
Nagyatádon nyugodt környezetben, 40 m2 tégla építésű, felújítandó családi ház a hozzá tartozó 2083 m2 telekkel eladó. Víz be van vezetve az épületbe, a többi közmű a telek előtt található.
Felújítással, hozzáépítéssel kellemes otthonná alakítható.
Nézze meg és képzelje el új otthonának helyszínét!
Amennyiben a LIDO HOME által kínált Nagyatádi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Nagyatád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628578


+36 70

Ingatlannet kód: NET6628578


Az általad megtekintett eladó nagyatádi családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 083 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 450 000 Ft, ami a nagyatádi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Berendiás Judit referens a Lido Home Kaposvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628578. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyatád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.