star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyoroszi

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó ház Nagyoroszi

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Nagyoroszi

  • 70m²


Ár:

14 900 000 Ft

Építés éve
2012
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Nagyoroszi frekventált részén, a vasútállomás közelében kínálunk eladásra egy 2012-ben épült, befejezés előtt álló családi házat. Hasznosítható a szomszédos épülethez hasonlóan lakóházként, de lehetőség van kereskedelmi, ipari célok megvalósítására is. Víz és villany van, a további közművesítés (csatorna és gáz az utcában) az új tulajdonos feladata. Jelenleg egy légtér a 70 m2 hasznos alapterület, de felosztható helyiségekre vagy használható raktár, műhely, üzlet kialakítására. Irányár: 14.9 M Ft
További lehetőség a szomszédos szilárd burkolatú telek megvásárlása, melynek irányára 6.9 M Ft, a két ingatlan ára egyben 19.9 M Ft.
A közelben a lakókocsi gyár dolgozói létszáma jelentős, tehát munkalehetőségként folyamatos lehetőséget kínál a környéken élőknek. Folyamatos az igény dolgozói szálláshelyekre is. A településen bölcsőde, óvoda, iskola, posta, önkormányzat, fodrászat, kozmetika, barkácsolt,orvos, gyógyszertár, könyvtár és művelődési ház, több üzlet biztosítja az itt lakók mindennapi szükségleteit.


Elhelyezkedés

Nagyoroszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6500802


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6500802

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagyoroszi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 212 857 Ft, ami a nagyoroszi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500802. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyoroszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.