star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemeshany

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 197 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Nemeshany

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 197 m² telek

  • Eladó ház Nemeshany

  • 110m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

A VESZPRÉM MEGYEI NEMESHANYON KÍNÁLUNK ELADÁSRA 110 M2-ES FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZAT JELENTŐS MÉRETŰ TELEKKEL. AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT AJÁNLATA !

Nemeshany a 8-as és a 84-es főutakat, azaz a Devecsert és Sümeget összekötő út mentén található. Devecser 7 , Sümeg, a járási székhely 13 km. Balatonederics csupán 30 km-re fekszik.

A tégla építésű cserép fedésű ház az elmúlt 10 évben folyamatosan nyerte el jelenlegi arculatát, hogy modern, kényelmes otthona legyen akár nagyobb családnak is. 3200 m2 nagyságú telke gazdálkodásra, állattartásra is alkalmassá teszi. A terület utcafronti szélessége 22,5 méter, mintegy 170 méter hosszan nyúlik a határba.
Az épület magas alappal rendelkezik, száraz, jó statikai állapotú.
Egyéb lényeges jellemzői:
- Megújultak a víz- és szennyvíz csövek, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A helyiségek tágasak, világosak.
- Közművek: víz, 3 fázisú áramszolgáltatás, csatorna hálózatra rákötve a szennyvíz elvezetés. Gázvezeték az utcában, a szolgáltatás igényelhető..
- A ház központi fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, radiátor hőleadókkal. Meleg vizet villanybojler állít elő. A tűzhely gázpalackkal működik, sütője villany.
- A lakrész mögött sorakozik a kazánház, tároló helyiség, dupla garázs.
- Elektromosan nyíló kapu.
- Ásott kút az udvaron.
- A ház beosztása: Zárt veranda / előtér vezet a központi nappali helyiségbe, ahonnan a két utcafronti nagyszoba, és a fürdő nyílik. A konyha a nappalival egy légterű, fallal félig szeparált. A konyha mögött étkező szoba. Közlekedő vezet a negyedik szobához . A padlóburkolat a fürdőben és a közlekedőben meleg parafa, másutt mindenütt laminált parketta .

Amennyiben felkeltette érdeklődését a bemutatott ingatlan, nézze meg személyesen is időpont egyeztetés után. Kérem, hívjon / írjon a megadott elérhetőségeken.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Szoba
13m²
Közlekedő
8.2m²
étkező
13.5m²
Konyha
12m²
Fürdőszoba
6m²
Nappali
13m²
Előszoba
4.6m²
Szoba
19.5m²
Szoba
19.5m²

Elhelyezkedés

Nemeshany


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614181


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614181

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nemeshanyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 41 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 197 m². További jellemzői: az építés éve 1975. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 362 727 Ft. Az ingatlant Bruckner Éva referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614181. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemeshany ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.