star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesvita

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 629 m²

    telek

Vételár:

63 millió Ft

Eladó ház Nemesvita

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 629 m² telek

  • Eladó ház Nemesvita

  • 70m²


Ár:

63 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS! Balatontól 5 km-re a festői szépségű Nemesvitán rálátással az erdőre, a kilátóra és a templomra eladásra kínálok egy felújított "mézeskalács házikó" jellegű lakóházat. Ez a kis zsákfalu a Keszthelyi-hegység vonulata alatt egy völgyben fekszik, a régi népi jellegű házaival, kanyargós kis utcáival romantikus hangulatot áraszt. Az idilli zöld környezet, tiszta levegő és madárcsicsergés maximálisan biztosítja a kikapcsolódást, pihenést.

A telek 629 m2 körbekerített, dél-nyugati fekvésű, enyhén emelkedős, 3x32 Amper, víz, csatorna bevezetve.
Az elmúlt évben felújított épület 70 m2-es, egyszintes, a nyílászárók fából és műanyagból készültek, falazata kő, a tető cseréppel fedett. A 60-70 cm vastag falaknak köszönhetően nyáron hűvös, télen meleg.
Helyiségek: előtér, közlekedő, 2 szoba, amerikai konyhás étkező-nappali, kamra, fürdőszoba, erkélykapcsolatos dolgozó-társalgó sarok, fedett terasz. A padlástér szükség esetén beépíthető.
A természetes kő és tégla burkolatoknak, a fafödémnek köszönhetően rusztikus hatásúak a belső terek.
A fűtés elektromos fűtőpanellekkel működik, valamint rendelkezésre áll "H" tarifás hűtő-fűtő klíma is. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Parkolni a zárt udvarban lehet. Az ingatlan bútor nélkül eladó.

Ajánlanám állandó otthonnak, nyaralónak vagy befektetésnek, méreténél fogva jól kiadható akár szezonálisan, vagy éves szinten is.

A község nevezetessége a nemrég épült kilátótorony, ahonnét csodálatos panoráma van a Balatonra, a tanúhegyekre. A szomszédos településen lévő Balatonedericsen érdemes felkeresni az egyedi kilátással rendelkező családbarát strandot, az Afrika Múzeumot, a Csodabogyós barlangot. 15 perces autóúttal elérhető Tapolca, Sümeg, Szigliget, Badacsony, Keszthely, Hévíz. A Balaton medencéjének nyugati része egyike hazánk legszebb és legizgalmasabb vidékeinek. Tiszta vizű strandok, messze földön híres gyógyvizek, bazaltóriássá merevedett tanúhegyek és zamatos borok mind a régió formagazdagságának bizonyítékai. A páratlan természeti látnivalókat változatos programok, kulturális rendezvények gazdagítják. Várom hívását, nézzük meg együtt az ingatlant!

A beltér:

Hangulatos, rusztikus minden helyiség a sok természetes kő és fa használatának köszönhetően.

A környékről:

Romantikus, idilli környék, jó levegő, nyugalom, csend.


Elhelyezkedés

Nemesvita


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6498466


+36 30

Ingatlannet kód: NET6498466

Az általad megtekintett eladó nemesvitai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 629 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 63 millió Ft, négyzetméter ára 900 000 Ft, ami a nemesvitai átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6498466. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesvita ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.