star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nógrádsáp

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 102 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Nógrádsáp

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 102 m² telek

  • Eladó ház Nógrádsáp

  • 100m²


Ár:

34 900 000 Ft

Építés éve
1971
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
gázszilikát

A beltér:

Nógrádsáp csendes mellékutcájában három külön szobás, összkomfortos családi ház eladó. Főtéséről gázkazán gondoskodik, de jelenleg inkább a vegyes tüzelésű kazánt használja a tulajdonos. Félszuterén szinten található a kazánház, nyárikonyha és a tárolók.
Állattartásra is alkalmas melléképületek után, gyümölcsfákkal tarkított kert mögött, az ingatlanhoz megvásárolható ásott kúttal egy 1666 m2 alapterületű, rét besorolású kert, melyért igény esetén 2 millió forintot kérünk. Nagycsaládoknak igazán jó választás, önellátó gazdaság kialakítására is alkalmas.
Hívását hétvégén is fogadom, a megtekintés rugalmas időpontokban!


Elhelyezkedés

Nógrádsáp, Dobó utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6359355


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6359355

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nógrádsápi (Dobó utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 102 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 349 000 Ft, ami a nógrádsápi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Pinter Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6359355. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nógrádsáp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.