star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza, Belváros

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 452 m²

    telek

Vételár:

73,9 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza, Belváros

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 452 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza, Belváros

  • 140m²


Ár:

73 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

NYÍREGYHÁZÁN BELVÁROS KÖZELI, CSALÁDI HÁZ ELADÓ A SZARVAS UTCÁN!
CSAK PÁR PERC KÉNYELMES SÉTÁRA A BELVÁROSTÓL!
A 140 nm-es ingatlan szépen karbantartott 452 nm-es telken helyezkedik el. Az épület az 1970-es években épült, 3 méter közeli belmagasságú, vegyes falazatú (vályog illetve nagy része tégla) építésű. A tetőszerkezet nagy részének a cseréje pár évvel ezelőtt megtörtént, felújításra került. Teljesen új tetőt kapott, a gerendák csak részben voltak cserélve, ott ahol szükséges volt. A komfortos belső kialakítás és a nagyvonalú helykínálat is lenyűgöző: a tágas és világos tereket kínáló nappali mellett, a kertkapcsolatos terasz és az étkezős konyha mindig összehozza a családot vagy a baráti társaságokat.
A bejárat a nyári reggeleken a napfényt diszkréten beengedő terasz felől közelíthető meg. Emellett rendelkezésre áll még 4 szoba, 1 zuhanyzós fürdőszoba, 1 külön álló WC, mosókonyha és kamra. Tágas, világos, könnyen berendezhető szobák, három külön nyíló, egy pedig nem. A 3 szoba parkettával a 4. szoba laminált padlóval a többi helyiségek járólap burkolatúak. A fűtésről a 2 éves új gáz-kazán gondoskodik, új radiátoros illetve padlófűtéses hőleadással. A kellemes hőmérsékletet a hűtő-fűtő klíma biztosítja. A műanyag-nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Szintén a kényelmet szolgálja a kétállásos garázs, ami két kisebb autónak ad parkolási lehetőséget, de a ház előtt is ingyenes a parkolás. A beépített mozgásérzékelős riasztórendszer illetve a biztonsági ajtó pedig több mint megnyugtató. Az udvaron kapott helyett egy tároló, ami a teraszból nyílik, 2 pincehelyiség, szalonnasütő, különálló kerti WC és egy kutyakennel. A tároló helyiség 20 nm-es, a vízellátás a helyiségben hálózati vízzel megoldott. Az udvaron levő locsolásért pedig a fúrt kút az udvari csappal a felelős.
A közelben bevásárlási lehetőségek, Óvoda, Iskola megtalálhatók. A bútorok igény esetén a megállapodás részét képezhetik.
Ez az ingatlan ideális választás nagycsaládosoknak vagy azoknak, akik kertkapcsolatos, belvárosi családi házat szeretnének vásárolni.
Az ingatlan per és tehermentes!
JELENLEG A CSALÁDI HÁZ TÜRELMESEN VÁRJA SZERETET ÚJ LAKÓIT!
Ár: 73,9 M Ft
Reményi Sarolta
Tel: 0670-433-2021


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6523956


+36 70

Ingatlannet kód: NET6523956


Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, belvárosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 452 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 73,9 millió Ft, négyzetméter ára 527 857 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reményi Sarolta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523956. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.