star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza, Kertváros

  • 650 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 3 245 m²

    telek

Vételár:

280 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza, Kertváros

  • 650 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 3 245 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza, Kertváros

  • 650m²


Ár:

280 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
5 garázs

Az ingatlanról:

LUXUS CSALÁDI HÁZ ELADÓ, AHOL MEGPIHENHETÜNK,
IGAZÁN ÖNMAGUNK LEHETÜNK!
Nyíregyháza Ságvári kertváros zöldövezeti lakóparkjában kitűnő adottságokkal rendelkező telekhez igazodva alakították ki az épület funkcionális tereit. Az egyes helyiségek tájolása kihangsúlyozza a telekben lévő értékeket illetve tágas és közvetlen kertkapcsolatot, amelyek az itt élők számára napi szintű élményt biztosít. Az egész ingatlant a finom visszafogott színek, minőségi burkolatok jellemzik. Mindenki maga alakíthatja kedvére saját bútoraival, festményeivel, berendezési tárgyaival.
Az ingatlan 2007-ben épült téglából, 3245 nm-es telken, 650 nm-es alapterülettel + 90 nm-es külön épülettel.
Főbb paraméterei:
Földszint: Nappali + galéria: 82 nm + 26 nm, Szülői szoba: 16 nm, Fürdőszoba: 15 nm, Gardrób: 10 nm, Szoba 18 nm, Szoba: 17 nm, Szoba: 22 nm, Fürdőszoba: 15 nm. Konyha + étkező: 13 nm, Kamra: 4 nm.
Wellness + galéria: 43 nm + 23 nm.
Alagsor: Garázs: 146 nm, Moziszoba: 32 nm, Borospince: 14 nm, Edzőterem: 35 nm, Egyéb helyiségek: 74 nm.
Külön épület, ami szolgálati lakásként is funkcionálhat: Nappali: 42 nm, Szoba: 35 nm, Fürdőszoba: 7 nm Kamra: 3 nm, WC: 3 nm.
A nappali – konyha tere egy nagy tér, mely a hatalmas nyílászáróknak köszönhetően a házba csak úgy ömlik be a napfény. A nappaliból üvegajtón keresztül is bejuthatunk a kertre néző Wellness részlegbe. Padlóba süllyesztett Jakuzzi, Szauna, Merülő medence, zuhanyzó várja a kikapcsolódni vágyókat.
A konyha a legmodernebb Miele gépekkel felszerelve, főzőszigettel kiépítve. A galériában kialakított dolgozószobában üvegpadló került beépítésre, ami egyszerű, letisztult, de mégis luxust és tekintélyt parancsoló hatása lévén egy felemelő dísze az otthonának. A fürdőszobák mindenhol ugyanazzal a minőségi, elegáns Olasz márvány lappokkal, sarokkádakkal felszereltek. A fűtésről a gáz-cirkó gondoskodik padlófűtés illetve radiátoros hőleadókon keresztül. A garázs akár 6 autó részére is parkolási lehetőséget biztosít. A ki és behajtás két oldalról is történhet. Itt került kialakításra a Moziszoba és a Borospince. A moziszobában található bárpult lehetővé teszi, hogy a vendégeit kiszolgálja. A helyiség kiváló akusztikával rendelkezik, így film nézésre és zene hallgatásra tökéletesen használhatjuk. A borospince a házigazda legnagyobb kincse. A falak barzó-téglával borítottak, a kovácsoltvas bortárolók 200 üveg bor tárolására is alkalmasak. Ezekben a helyiségekben előnyben részesítették a rejtett világításokat, ami egy szemet pihentető, kellemes lágy fény. Megtalálható itt még egy edzőterem, két külön gépház. A lakótér helyiségének fűtése külön-külön is vezérelhető. A kamera és riasztó rendszer kiépítve, ami a lakók biztonságáról gondoskodik. A terasz 150 nm-es részben fedett a nappaliból nyílik, A kert gyönyörű beállt növényekkel, fákkal, bokrokkal és 18 körös öntözőrendszerrel illetve 2 fúrt kúttal rendelkezik. Az udvaron található egy 56 nm-es kerti pavilon. Kellemes időben külső konyhaként is funkcionál. Főzésre, sütésre kiválóan alkalmas az egyedi bitumenes tetőzsindely kialakítása miatt. Akár több generáció együttélésére illetve vendégek fogadására is tökéletes. Az ingatlan egymástól függetlenül első és hátsó bejárattal rendelkezik, mivel két utcáról is megközelíthető.
Akár azonnal költözhető! Komoly érdeklődők jelentkezését várjuk!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését illetve eladó ingatlannal rendelkezik, várom szíves jelentkezését!
Ár: 280 M Ft
Reményi Sarolta
Tel: 0670-433-2021


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6503723


+36 70

Ingatlannet kód: NET6503723


Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, kertvárosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 650 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 245 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 5 garázs. A családi ház ára 280 millió Ft, négyzetméter ára 430 769 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reményi Sarolta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503723. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.