star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Olasz

  • 179 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 856 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó ház Olasz

  • 179 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 856 m² telek

  • Eladó ház Olasz

  • 179m²


Ár:

27 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Alkalmi vétel! Árcsökkenés!!! Családi okok miatt sürgősen eladó!

Baranya megyében, csendes, nyugodt környezetben Olasz településen kétszintes lakóház eladó. A falu Pécstől és Mohácstól is kb. 20 km-re helyezkedik el. A közelben bolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő, buszmegálló megtalálható.

Az épület tégla falazatú, részben felújított. 2021-22-ben cserélték hőszigeteltre a külső nyílászárókat, a teljes tetőt is ekkor újították fel, a faszerkezetet kicserélték, új cserépfedést kapott.

A házban a földszinten étkező, konyha, fürdő WC-vel, nappali, kazánház, az emeleten tágas előtér, három külön bejáratú szoba, kamra és egy szerkezetkész fürdő került kialakításra. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a meleg vizet gázbojler.

Az ingatlan méretéből adódóan nagyobb családok részére vagy több generáció együtt élésére is alkalmas.
Az udvar egy része térkövezett, tároló tartozik hozzá.

A vásárláshoz a falusi CSOK is igénybe vehető!
Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Olasz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6491345


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6491345

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó olaszi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 179 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 856 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 150 838 Ft, ami az olaszi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491345. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Olasz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.