star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Őrimagyarósd

  • 113 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 4 025 m²

    telek

Vételár:

58 millió Ft

Eladó ház Őrimagyarósd

  • 113 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 4 025 m² telek

  • Eladó ház Őrimagyarósd

  • 113m²


Ár:

58 000 000 Ft

Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Erdőkkel körülölelt településen az Őrségben kettő szintes családi ház eladó nagy telekkel. Az ingatlan a Vadása tó közelében Őrimagyarósd nyugodt, csendes környezetében található. A ház 1980-ban épült, 2007-ben teljes felújításon esett át. Toldalékként hozzáépített szélfogó lehetővé tette az ingatlan tetőterébe történő feljutást, így itt kettő szoba, gardrób szoba, folyosó, fürdőszoba került kialakításra. Ekkor történt a tető teljes felújítása, az ingatlan homlokzati szigetelése. A ház nyílászárói is megújultak. A felújítás során a víz, lefolyó rendszer cseréjére is sor került. Fűtése vegyes tüzelésű kazánon kívül Saunier Duval gázkazánnal történik. A gázkazán biztosítja a meleg vizet is. Az ingatlan földszintjén kettő nagy méretű szoba, tágas konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, wc, folyosó került kialakításra. A 113 m2-es házhoz 4025 m2 gondozott bekerített terület tartozik. Gazdálkodásra alkalmas kertben további épület, vagy épület együttes kialakítható. Garázson kívül, egy tároló is fellelhető az ingatlanban. A település több irányból jól megközelíthető, tömegközlekedése kielégítő. Körmend, Zalalövő, Őriszentpéter negyed óra utazással elérhető.
CSOK, támogatott hitel a településen elérhető. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362847


Elhelyezkedés

Őrimagyarósd, Ház nagy telekkel az Őrségben


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610156


Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


9 900 000 Ft

Őrimagyarósd

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 98m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610156

Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Őrimagyarósdi (Ház nagy telekkel az Őrségben) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 025 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 513 274 Ft, ami az Őrimagyarósdi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Berkéné Szűcs Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610156. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Őrimagyarósd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.