star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Orosháza

  • 193 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 6 000 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Orosháza

  • 193 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 6 000 m² telek

  • Eladó ház Orosháza

  • 193m²


Ár:

115 000 000 Ft

Építés éve
2008
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Eladásra kínálunk egy különleges adottságú csendes, háborítatlan környezetben található külterületi ingatlant.

A 2006-ban épült családi ház Orosházán, Békés megyében található, Budapestről 195 Km-re, az M5-ös autópályán keresztül könnyedén elérhető. Orosháza-Gyopárosfürdőt az Alföld Gyöngyének nevezik és méltán híres élhető fürdőváros, amely számtalan kulturális, rekreációs és gazdasági lehetőséget kínál. A kitűnő állapotú és karbantartott ház Orosháza-Gyopárosfürdőn a Gyopárosi útról lekanyarodva érhető el. A 44-es Porotherm klímás tégla épület 6000 m2-es telken áll, amely az ingatlannyilvántartás szerint tartalmaz szántót és legelőt is, így gazdálkodásra, állattartásra kiválóan alkalmas. Az épületet körülvevő parkosított kert tudatos kialakítás eredménye. Az ingatlanban 4 szoba (10-12 négyzetméteresek), egy grandiózus 48.2 négyzetméteres napfényes nappali (egylégterű nappali-konyha-étkező), 2 fürdő, különálló WC és gardrób található 197 m2-en. Az épület gépészete a nullás rezsihez közelítő hatékonyságú korszerű H tarifás hűszivattyú és napkollektor, valamit vegyes tüzelés. A kényelmet mennyezeti és padló hűtés-fűtés szolgálja, de a hatalmas nappaliban kályha is helyet kapott. A központi porszívó előkészítésre került.
Az ingatlan tágas és világos, kellemes, jó beosztású terek jellemzik, minden benne van, amire egy családnak szüksége van. Két terasz tartozik hozzá (10, 40 m2), egy fűtött dupla garázs (36 m2) és egy tároló (18 m2).

Ideális választás családosok számára, akik szeretik a nagy tereket és a háborítatlan nyugalmat!
CSOK és hitelképes ingatlan, kérje személyre szabott, ingyenes kalkulációját irodánkban! A CSOK dec.31-ig jelenlegi formájában még igényelhető, ne szalassza el a lehetőséget az 4% vagyonátruházási illeték kinullázására és a támogatás igénylésére! Várjuk érdeklődését!


Elhelyezkedés

Orosháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564737


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564737

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó oroházi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 193 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 000 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 595 855 Ft, ami az oroházi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Urbán Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564737. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orosháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.