star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ózd

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

13,5 millió Ft

Eladó ház Ózd

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó ház Ózd

  • 140m²


Ár:

13 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Árcsökkenés!
A tulajdonos a vételárat 13.5 M Ft-ra csökkentette.
A megvételre kínált ingatlan Ózdon a Mekcsey István út elején található.
A tulajdonos megvásárolt 2 db szomszédos ingatlant, a házakat lebontotta és kertként összenyitotta a saját telkével, amin az ingatlan található./ gyakorlatilag nincs közvetlen szomszéd./Utcafronti szélesség 42 m lett./
Így közel 2000 nm-es telek jött létre, melyet parkosított, szinte arborétumnak nevezhető a ház környezete. A telken található a fő épületen kívül egy garázs, valamint kétállásos fedett kocsibeálló.
Kis kerti tó, valamint ásott kút is rendelkezésre áll. Ezenkívül egy pergola, és szalonnasütő is az itt élők kényelmét szolgálja.
Az udvar füves, betonos, a felhajtó és az udvar egy része térkővel burkolt.
Van egy hegybe vájt 12 m hosszú boltíves, valamint ezenkívül még 3 kisebb pince. A telek felső részéről gyönyörű kilátás nyílik a környező dombokra, erdőkre.
Az ház palatetős, de bitumines lemezzel lett borítva.
A lakóház 2 külön bejárattal, két lakással rendelkezik./85 és 55 nm/
A kazánház külön bejáraton található, ahol helyet kapott egy vegyestüzelésű kazán és a legmodernebb kondenzációs gázkazán is./a fűtés költséget ezzel minimalizálva/
Az utcafrontni lakás rendelkezik: előtér, konyha-kiadó ablakkal az étkező felé, két szoba, fürdőszoba Wc-vel helyiségekkel. Ezen az épületrészen az ablakok hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval szerelve.
A kisebbik lakrészben előszoba, nagy étkezős konyha, kamra, 1+fél szoba, valamint fürdőszoba Wc-vel helyiségek kerültek kialakításra. Itt nincsenek az ablakok kicserélve, de jó állapotúak, használhatóak, redőnnyel ellátva.
A fűtésről az említett kazánok gondoskodnak lapradiátorokkal, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
Mindkét lakásban a beépített konyhabútor és tűzhely a vételár részét képezi.
A helyszíni megtekintés, csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Ha nincs elég készpénze, segítünk a lakásvásárlási hitel, a babaváró hitel ügyintézésében. Mindezt az ingatlanirodában, sorban állás nélkül.
Érdeklődni a megadott telefonszámon 9:00 és 18:00 óra között!

Találja Meg Új Otthonát Az
Új Otthon Ingatlanirodánál !
http://www.ujotthoningatlan.com

A környékről:

Családi házas övezet.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Ózd, Mekcsey István út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543592


+36 70

Ingatlannet kód: NET6543592


Az általad megtekintett eladó Ózdi (Mekcsey István út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 13,5 millió Ft, négyzetméter ára 96 429 Ft, ami az Ózdi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Boros Katalin referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543592. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ózd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.