star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pacsa

  • 200 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 369 m²

    telek

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó ház Pacsa

  • 200 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 369 m² telek

  • Eladó ház Pacsa

  • 200m²


Ár:

42 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagy a család? Fontos Önnek, hogy körül vegyék a szerettei? Vagy szeretne néha eltölteni egy kis időt mindenkitől távol?

Pacsán kínálok eladásra nagyon kedvező, 214 500 Ft/nm áron egy több generáció együttélésére is alkalmas 2 szintes családi házat (2x100 nm), melynek harmadik szintje, a tetőtér szintén beépíthető. Sok jó ember kis helyen is, de nagy helyen biztosan elfér!

Az alsó szinten található a konyha étkezővel, valamint egy tágas, világos nappali, egy szoba, illetve fürdőszoba, mellékhelyiség külön helyiségben, továbbá egy kamra és a kazánház. A felső szinten három külön nyíló szoba, külön fürdőszoba és mellékhelyiség, illetve egy kamra szolgálja a tökéletes kényelmet.

A tégla falazatú, cserepes lemez tetővel fedett ház 1369 nm-es telken fekszik, amely pont a megfelelő méret, ha szeretne egy keveset kertészkedni, de nem kívánja az összes szabadidejét fűnyírással tölteni. Az udvarban található garázsban akár 3 autó, vagy rengeteg olyan dolog is elfér, amit „nem dobok ki, mert még egyszer majd biztosan jó lehet valamire”.

Az udvarban egy hangulatos kerti kiülőn összegyűlhet a család, vagy a baráti társaság, hogy átbeszéljék a világ nagy dolgait. A telken található továbbá egy földbe vájt 16 nm-es pince, illetve állattartásra is alkalmas építmények.

Az 1985-ben épült házon 2020-ban elvégzett teljes körű esztétikai felújítás során többek között a nyílászárókat dupla hőszigetelésű műanyagra cserélték a tulajdonosok. A szobák parkettásak, illetve laminált padlóval borítottak. A felső szinten lévő szobákból egy hosszú erkélyre tudunk kilépni, ami L alakban helyezkedik el a ház két oldalán. A fűtést kondenzációs gazkazán, illetve vegyes tüzelésű kazán biztosítja.

Pacsa városa a Zalai-dombság lejtőin helyezkedik el csodás környezetben, a Balaton 23 km, a megyeszékhely, Zalaegerszeg 28 km, illetve Nagykanizsa 32 km-es távolságban van. A Budapestre vezető autópálya 20 perc alatt elérhető.

Bölcsőde, óvoda, iskola mind megtalálható a településen, kiváló elhelyezkedésének köszönhetően számos munkalehetőség (Baromfifeldolgozó-, Asztalos-, Hungarocell-üzem és Termelőszövetkezet) is rendelkezésre áll. A városban számos kényelmi funkció elérhető, miközben gyönyörű környezetben élheti mindennapjait!

Használja ki a CSOK által nyújtott lehetőségeket, hogy kedvezőbb feltételekkel tudja megvásárolni az ingatlant!

Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, és vegye fel velem a kapcsolatot a további részletekért vagy a megtekintéshez egyeztessen időpontot.
Tekintsük meg együtt az ingatlant és tegyen rá ajánlatot!

Irodánk ingyenes hitel-tanácsadással és hitel ügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel várja Ügyfeleinket. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356968


Elhelyezkedés

Pacsa, Deák Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644917


+36 70

Ingatlannet kód: NET6644917

Az általad megtekintett eladó pacsai (Deák Ferenc utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 369 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 214 500 Ft, ami a pacsai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644917. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pacsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.