star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pápateszér

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 381 m²

    telek

Vételár:

11 millió Ft

Eladó ház Pápateszér

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 381 m² telek

  • Eladó ház Pápateszér

  • 100m²


Ár:

11 000 000 Ft

Építés éve
2002
Szobák száma
4
Fűtés
nincs

Az ingatlanról:

Pápateszér egy harmóniát árasztó idillikus bakonyi település, melynek főutcáján vált eladóvá ez a két lakrészből álló házikó.

A faluban szinte minden megtalálható: a közelben buszmegálló, iskola, óvoda, házi és fogorvosi rendelő, önkormányzat, Coop bolt, pékség, dohánybolt, posta, gyógyszertár, lovagló iskola, és túraútvonalak. A Pápai Gyógy- és Termálfürdő csak 20 perc távolságra van autóval.

Pápa 22 km, távolságra van, és a 2022-ben átadásra kerülő 83-as útnak köszönhetően, Győr is gyorsan elérhető távolságban lesz. Ingyenes céges busz-jártok is járnak például az Audi gyárába, de helyben is találunk kisebb munkahelyeket.

Az ingatlan területe 1381nm, melyen áll a 100nm-es hasznos alapterületű területű lakóház.

Az épület felújítandó, de praktikus elrendezésű. Az első épületrész külön bejáratú, ez állt eredetileg a telken, vályogból épült és korából adódóan láthatóak rajta repedések, de javítható a falazat. Itt összesen három helység található, amit igény szerint lehet hasznosítani.

A ház hátsó lakórésze kb. 20 éve épült hozzá, tégla falazattal, statikailag hibátlan. A tetőszerkezet és héjazat ép.

Itt egy előtérből léphetünk a konyhába és a tágas nappaliba. A nappaliból két szoba, fürdőszoba és wc nyílk.
A helységek tágasak és világosak. Vizesedésnek és beázásnak sehol nincsenek jelei.

A telek alkalmas lehet háztáji gazdálkodásra, állattartásra.

Ha egy dinamikusan fejlődő, mégis nyugodt településen szeretne élni, akkor ezt látnia kell! Az ingatlan előzetes egyeztetés után megtekinthető!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a leírás, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Az ingatlanról videót is készítettünk, tekintse meg weboldalunkon! Regisztrációs szám: H481120
Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK, FALUSI CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

eladó / Bakony / Pápateszér / ház /
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Közlekedő
3.8m²
Közlekedő
8.9m²
Wc
1.6m²
Fürdőszoba
6.5m²
Konyha
9.2m²
Nappali
16m²
Szoba
9.5m²
Szoba
13.5m²
Szoba
21.9m²
Szoba
12.5m²

Elhelyezkedés

Pápateszér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629863


+36 70

Ingatlannet kód: NET6629863

Az általad megtekintett eladó pápateszéri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 381 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 11 millió Ft, négyzetméter ára 110 000 Ft, ami a pápateszéri átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Réder Zsuzsanna referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629863. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápateszér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.