star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécel

  • 400 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 1 128 m²

    telek

Vételár:

329 millió Ft

Eladó ház Pécel

  • 400 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 1 128 m² telek

  • Eladó ház Pécel

  • 400m²


Ár:

329 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
2
Szobák száma
11
Fűtés
padlófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kiváló elhelyezkedésű és infrastruktúrájú, kertvárosias környezetben, Csendes utcában, Kétszintes, Modern, XXI. századi, Új Építésű, Luxus Kivitelű, 11 szobás, 400 nm-es, Rezsivédett, családi házat kínálok megvételre. Délkeleti tájolása és számtalan nagy ablaka miatt Napfényes, világos.

Alkalmas gyermekes családoknak, összeköltözőknek, kisállattal rendelkezőknek, hisz a lakáshoz nagy kert tartozik, akik életvitel szerűen modern, elegáns, csendes, Exkluzív környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

Alacsony rezsiköltségű, kiváló lehetőség.

Új építésű, 2 szintes, tégla falazatú, 400 nm hasznos alapterületű, 11 szobás, 6 fürdőszobás ház. Ikerházként kialakított, egyben vagy akár külön-külön is megvásárolható, számtalan lehetőséget biztosít a jövendőbeli tulajdonosnak.

Mindkét lakrészben a földszinten egy étkezőrészt is magába foglaló amerikai konyhás hatalmas nappali Exkluzív Konyhabútorral, egy Modern előtér, egy Elegáns Fürdő, külön wc, pakoló és szerviz helyiségek. Az emeleten mindkét lakrészben 4-4 szobát és 1-2 fürdőt és rengeteg teraszt találunk. A fenti egybefüggő Teraszokról Gyönyörű Panoráma. A lakrészeket lakberendező tervezte egyedi bútorok, megoldások teszik Álomotthonná. Luxus kivitelű, modern, kiváló minőségű anyagok használata.

Egyedileg gyártott, magas minőségű nyílászárók a nappaliban, motoros, távműködtetésű, redőnyös, ablakok. A nyílászárók és a bejárati ajtók műanyag kivitelezésűek. A nappaliban és a közlekedőkben járólap, a szobákban nagy kopásállóságú laminált burkolat. A fűtést és a melegvizet gázkazán biztosítja. Az egyik lakás nappalijában padlófűtés, a további helyiségekben radiátor. Kamera és riasztórendszer. 30 cm-es külső falvastagság és 15 cm-es szigetelés.

Az egyik lakrészhez az 50 nm nappali mellett fűtött, dupla, motoros távműködtetésű ajtóval zárt, 2 autó beállására alkalmas garázs és 300 nm-es telekterület, összességében 48 nm terasz tartozik. A másik lakrész 828 nm-es telekterületen, összességében 65 nm-es terasszal kialakított, nappali itt közel 70 nm-es, központi porszívó és központi szennyes ledobó.

Az ingatlan 1128 nm telekterületű, egy épületben álló ikerház.
Az alaprajz tájékoztató jellegű!

A környékről:

Kertvárosias, csendes, elegáns, új építésű környezet sok zölddel, gondozott ingatlanok és kertek a szomszédok felől.

Közelben óvoda, bölcsőde, iskola, játszótér élelmiszerbolt és számtalan szolgáltató és kereskedelmi egység.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Pécel, Pécel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554531


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554531

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó péceli (Pécel) családi ház 11 szobával rendelkezik (ebből 11 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 128 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 329 millió Ft, négyzetméter ára 822 500 Ft, ami a péceli átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Guba Ilona referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554531. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.