star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécel

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 572 m²

    telek

Vételár:

66,9 millió Ft

Eladó ház Pécel

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 572 m² telek

  • Eladó ház Pécel

  • 86m²


Ár:

66 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Gődőllői CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Pécelen lévő 3 szobás, kertes családi házat, 2 garázzsal!A Péceli családi ház főbb jellemzői:- a telek nagysága 572 m2- a nettó alapterület 86 m2- 1975-ben épült B30-as téglából, a tető palával fedett- az ingatlan állapota átlagos/felújítandó- előtér, 3 hálószoba, konyha, étkező, közlekedő, fürdőszoba illemhelyiséggel, fedett terasz került kialakításra az épületben- az ingatlan összközműves, összkomfortos, ipari árammal ellátva- a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak- a nyílászárók egy része műanyagból, a többi fából készült- magas alappal rendelkezik, szerkezetileg jó állapotú- a szuterén részben garázs, melyben szerelőakna lett kialakítva, kazánház és tároló kapott helyet- a házhoz tartozik még egy melléképület, amely könnyen lakhatóvá alakítható és még egy különálló garázs- az ingatlan csendes, nyugodt utcában található, de mégis 2 percre a központtólAmennyiben az 183800217-es számú eladó péceli családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Terasz
6m²
Fürdőszoba
6m²
Konyha
5.5m²
étkező
8.4m²
Közlekedő
2.3m²
Szoba
10.5m²
Szoba
21m²
Szoba
20m²
Előszoba
6.5m²

Elhelyezkedés

Pécel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636146


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636146

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó péceli családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 572 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 66,9 millió Ft, négyzetméter ára 777 907 Ft, ami a péceli átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636146. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.