star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs, Újhegy

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 277 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Pécs, Újhegy

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 277 m² telek

  • Eladó ház Pécs, Újhegy

  • 130m²


Ár:

55 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Eladó nyugodt, csendes, családi házas környezetben, Újhegyen, egy 1985-ben épült, és 2005-ben részben felújított családi ház.
A telek 1277 nm, és sok lehetőséget rejt magában, ideális kertészkedésre vagy családi kikapcsolódásra, egy 60 méter mély kút is található itt.
Mivel nem lakják állandó jelleggel, ezért egy kis gondozás kell a háznak és a teleknek, viszont azonnal birtokba vehető.

A ház szigetelt, Bramac tetővel fedett, műanyag nyílászárókkal felszerelt, fűtését egy kombi gázkazán biztosítja.

Belépve rögtön az előszobába találhatjuk magunkat, ahol látható a felső szintre vezető tölgyfa lépcső, de jobbra tekintve egy tágas előszoba tárul elénk. Utána a közlekedőbe térünk át, aminek a jobb oldalába külön nyílik egy tágas konyha étkező és egy kisebb tároló. Ugyanonnan van egy nagyobb szoba, mely nappalinak is alkalmazható .
A folyosó bal oldalán található, egy ugyancsak tágas, világos szoba , egy nagyobb zuhanyzós fürdőszoba és egy külön nyíló mellékhelyiség, amit akár vissza lehet alakítani egy bejárati szobának , ami egybe nyílna a téli kerttel.
Ha felmegyünk az emeletre, akkor egy kis közlekedőbe találjuk magunkat, balra nyílik egy egy légterű, tágas és világos szoba (45,6 m2), amely külön zuhanykabinos fürdőszoba – wc -vel (5,5 m2) rendelkezik.

Maga a telek nagyon jó adottságokkal rendelkezik , a telken belül megtalálható több melléképület, pince és egy garázs is .
A ház Újhegyen egy csendes és nyugodt környezetében található, ám a központtól nem messze.
Pár száz méteren belül minden megoldható, legyen szó bevásárlásról, közlekedésről vagy óvodáról.

További kérdés vagy megtekintés esetén, várom megtisztelő hívását:)

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen:
* Bank független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
* Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
* Szakértőnk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várja Önt.
* Előre egyeztetett időpontban.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Pince
10m²
Pince
10m²
Fürdőszoba
5.5m²
Szoba
31.9m²
Nappali
18.2m²
Szoba
13.3m²
Wc
1.2m²
Fürdőszoba
6.3m²
Konyha
10.9m²
Közlekedő
16m²
Előszoba
7m²

Elhelyezkedés

Pécs, Újhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650487


Bayerné Erős Brigitta

Bayerné Erős Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650487

Bayerné Erős Brigitta

Bayerné Erős Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Pécs, Újhegyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 277 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 423 077 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bayerné Erős Brigitta referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650487. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Újhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.