star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Perbál

  • 149 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 801 m²

    telek

Vételár:

154,9 millió Ft

Eladó ház Perbál

  • 149 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 801 m² telek

  • Eladó ház Perbál

  • 149m²


Ár:

154 900 000 Ft

Építés éve
2019
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Önálló családi ház telekkel Perbálon eladó ,Falusi CSOK igénybe vehető.

A 38-as téglából épült családi ház akár két generáció együtt lakhatására is megfelelő lehet, mivel a bejárat mellett rögtön egy külön 14 nm szoba fürdőszobával és közlekedővel lett kialakítva .

Különben az egyszintes ház a mai igényeknek megfelelően épült a kialakítás , az energetika és az elhelyezkedés tekintetében. A központi hely 32 nm-es nappali-teraszos és kertkapcsolatos- és a hozzá tartozó konyha-étkező -kamra teljesen el van különítve a többi helyiségektől, mint ahogy a terveken is látható. A valóságban is érdemes megnézni abban az esetben ha Perbál település megfelel a keresésnek.
A telek enyhén lejtős ezért volt lehetőség arra, hogy belülről szinteltolással oldják meg a közös terek elkülönítését.
Egyéb információ: Led lámpatestek , a szobákban RGB-s mely mobil alkalmazáson keresztül is vezérelhetőek, központi vízlágyító, Wolf gázkazán, nappaliban 5.1 hangrendszer kiépítése falban elvezetve végcsatlakozókkal; beépített konyhabútor-mosogatógép-sütő és főzőlap.
A kert részben már rendezett egy része térkővel fedett, egy része murvával ; 5 méter átmérőjű medencének kialakított hely. A kapu elektromosan nyitható de a kaputelefon kialakítása még folyamatban van. A ház biztonságáért riasztó felel.
A lakóépület bruttó alapterülete 184 nm, a hasznos belső területe: 136 nm ; a fedett bejárat és a terasz 14 nm. A telek 801 nm.

Perbál a Szél Kálmán tértől kb.22 km távolságra van Budakeszitől 16 km, Piliscsabától kb 10 km.
Az M1-es autópálya Herceghalmi- Zsámbéki lejárótól 12 km távolságra.
A község kb 2100 lakosú, folyamatosan fejlődő település, iskola, óvoda, egészségügyi központ bevásárlási lehetőség mind adott, valamint bölcsőde is épülni fog.
Jó a közösség és nincs messze Budapesttől viszont még is csendes és nyugodt környék.


Elhelyezkedés

Perbál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6516019


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


185 000 000 Ft

Perbál, Erkel utca

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 185m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6516019

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó perbáli családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 149 m², míg a hozzá tartozó teleké 801 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 154,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 039 597 Ft, ami a perbáli átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Gortvai Klaudia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516019. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Perbál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.