star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Perkáta

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 963 m²

    telek

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó ház Perkáta

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 963 m² telek

  • Eladó ház Perkáta

  • 80m²


Ár:

25 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Perkáta csendes utcájában, hatalmas gyönyörű telekkel rendelkező, családi ház eladó!

Perkáta
telek terület: 2963 m2
alapterület: 80 m2
2 szoba
Irányár: 25.9 MHUF

Az ingatlan főbb felújításokon átesett, a tetőszerkezet teljesen új, héjazata cseréplemez.
A ház falazata vegyes, külső és belső légáteresztő vakolat van.
Nyílászárói új, műanyag ablakok, az elektromos veztékek szintén újak, éjszakai, nappali és H tarifás áram bekötése is lehetséges. Az vízvezetékek és csatorna kötése is megtörtént.
A gáz telken belül, a ház elejéig került bevezetésre. Az épület elosztása ideális, még alakítható is. A családi házba belépbe a folyosóra érkezünk, ahonnan a (lehetséges) konyha nyílik, innen át tudunk menni az étkezőbe/nappaliba. Jelenleg egy légtérben van a két helyiség, amiből elképzelés szerint bármit ki lehet alakítani! Az ingatlan másik oldalán pedig szintén folyosóról közelíthetjük meg a fürdőszobát, mellékhelyiséget és padlásfeljárót. A telekre néző részen kisebb terasz került kiépítésre, egy kis nyugalom szigete. A telek alkamas gazdálkodásra, állattartásra, erdő, mező, legelő, bob pálya, játszótér, mini Zoo, vagy bármi más kialakítására. :)

Csúcsszuper/király/kitűnő/pompás választás azoknak, akik saját elképzeléseik, vágyaik szerint szeretnék kialakítani a belső elrendezést, hogy álmaik otthonában lakhassanak!

Az ingatlan tehermentes, teljes kifizetést követően azonnal birtokba vehető!
Részletekkel kapcsolatban keress bátran!


Elhelyezkedés

Perkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6657670


+36 20

Ingatlannet kód: NET6657670

Az általad megtekintett eladó perkátai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 963 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 323 750 Ft, ami a perkátai átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657670. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Perkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.