star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pethőhenye

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 8 736 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Pethőhenye

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 8 736 m² telek

  • Eladó ház Pethőhenye

  • 80m²


Ár:

39 000 000 Ft

Építés éve
2018
Szobák száma
3
Fűtés
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok egy 70% os készültségi fokon álló családi házat, 8600m2 -es rét minősítésű, földtörvény alá tartozó birtokon, Pethőhenyén . A sík terület egy részén fiatal gyümölcsfák, beerdősült rész, valamint három tó található, mely egybe vonható. Közvetlen szomszéd nincs. Közművekből minden elérhető, víz telken belül található. Az épület a tervek szerint tetőtér beépítéssel készült, az alsó szinten, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba valamint két hálószóba került kialakításra, a felső szinten további szobák kialakítására van lehetőség. Az építőanyagok nagy része rendelkezésre áll a befejezéshez.

Egyre többen választják lakóhelyül a megyeszékhelyhez közel lévő, csendes, szép fekvésű községet. A régi házakat sorra újítják fel, és épülnek az újak. A városi lakosság számára ez a környék legkeresettebb települése. A vonzerőt a természet adta szépségen az is növeli, hogy a község minden közművel ellátott. Buszjárata rendszeres, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, vasútállomás a szomszédos Zalaszentiván községben megtalálható, de Zalaegerszeg is mindössze 9 km.

Amennyiben egy csendes, szomszédmentes, tóval rendelkező kisbirtokra vágyik, ragadja meg ezt a kiváló lehetőséget, mert ritka kincs!
Villanyáram: utcán.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Szoba
1m²
Szoba
1m²
Konyha
1m²

Elhelyezkedés

Pethőhenye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646631


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646631

Az általad megtekintett eladó pethőhenyei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 8 736 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 487 500 Ft, ami a pethőhenyei átlaghoz képest 59%-kal magasabb. Az ingatlant Májer Kinga referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646631. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pethőhenye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.