star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Piliscsaba

  • 148 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 040 m²

    telek

Vételár:

239 millió Ft

Eladó ház Piliscsaba

  • 148 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 040 m² telek

  • Eladó ház Piliscsaba

  • 148m²


Ár:

239 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
panel

Az ingatlanról:

Piliscsabán a Magdolnavölgyben REZSIMENTES családi ház eladó.
Nincsenek közüzemi számlák és nem kerül semmibe a ház működtetése, de a megszokott kényelmet sem kell nélkülöznöd.
Az áramot, a fűtést, a vizet és a csatornát sem kell fizetned ezeket a ház megtermeli és működteti.
Amerikaikonyhás nappali mellett 3 hálószoba és egy dolgozószoba kapott helyet. Az egyik fürdőszoba a szülői hálóhoz kapcsolódik, a másikban pedig fürdőkádat élvezhetjük. A 2 fürdőszoba mellett külön mosókonyha is rendelkezésre áll.
Fűthetünk elektromos panellel, klímával és pelletkandallóval. A 60 nm-es teraszon kültéri konyha található és egy finnszauna is helyet kapott ahonnan csodálhatjuk a panorámát.
Az ingatlan 1000 négyzetméteres örökpanorámás tóparti teleken áll, egy sorompóval ellátott zárt lakóparkban.
100 m-es ház alatti tárolóval, 3 gépkocsi részére 70 nm-es garázzsal és elektromos autó töltésére alkalmas BMW wallbox-szal, amelyet a vételár nem tartalmaz.

Érdemes egy rövid számolást megejteni. Mennyit spórolhat meg egy család egy év alatt a rezsiköltségein? Mi minden másra lenne elegendő a megtakarítás? Ebben a házban élve a rezsi miatt nem kell aggódnod, hiszen egy megújuló energiákat hasznosító, közmű és rezsimentes, önfenntartó lakóház! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368058


Elhelyezkedés

Piliscsaba, Tó sètàny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657910


+36 70

Ingatlannet kód: NET6657910

Az általad megtekintett eladó piliscsabai (Tó sètàny) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 148 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 040 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 239 millió Ft, négyzetméter ára 1 614 865 Ft, ami a piliscsabai átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Gombár Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657910. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Piliscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.