star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilismarót, Basaharc

  • 440 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 860 m²

    telek

Vételár:

259 millió Ft

Eladó ház Pilismarót, Basaharc

  • 440 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 860 m² telek

  • Eladó ház Pilismarót, Basaharc

  • 440m²


Ár:

259 000 000 Ft

Építés éve
2010
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ELADÓ két generáció kényelmes együttélésére is alkalmas családi ház,
mely 420 m2 összes beépített alapterületű.
A Dunakanyar szívében található Pilismaróton, mely a Dunától, a Pilisi hegyektől, a Visegrádi Vártól és az Esztergomi Bazilikától körül határolt Dunazug tájegységben található. Az 1860 m2 telken 2010-ben minőségi anyagokból épült kétszintes, szigetelt, 18,5 kW teljesítményű napelemmel ellátott, kamerával, riasztóval felszerelt ingatlan alsó 193m2 -es.
Az épület emeleti szintjén két lakrész került kialakításra, melyek külön bejárattal rendelkeznek, igény esetén egybenyitottá tehetőek, jelenleg ajtó választja el egymástól a két lakást. A 84m2-es lakás felosztása előtér, egy légterű nappali-konyha-étkező, hálószoba, háztartási helység, fürdőszoba, WC. A nappali sarkában családias hangulatot árasztó rusztikus fatüzelésű téglakályha épült, innen közelíthető meg a 60m2-es fedett terasz, melynek folytatása a 70m2-es wellness terasz, 6X3m-es fűtött, 1,2 m mély úszómedencével és a 6 személyes finn szaunával, merülő medencével. A 81m2-es lakás étkező-nappali-konyha, három hálószoba, fürdőszoba, WC tagolású. A fűtést, meleg vízellátást gázcirkó szolgáltatja, padlófűtéses és radiátoros hőleadással. A tetőtérben egy 80m2-es lakrész még kialakítható, megközelítése az első lakásból lehetséges. Az egész ház kialakítására jellemző a kényelem, az igényesség és a praktikusság ötvözése, a természet, a kert szépségébe beolvad, besimul a wellness rész, a füvesített, gyerekek számára kialakított játszórész, hinta, homokozó. Az örökzöldekkel, dísznövényekkel, gyümölcsfákkal dúsan beültetett kert vízellátását öntözőrendszer és a 15 méter mély gyűrűs kút biztosítja. Az enyhén emelkedő telken egy 50m2-es két helyiségre választott tárolót építettek, melynek tetején napozóterasz és tűzrakóhely került kialakításra. A kert végében lévő lejtős területen római kori kilátó romjai találhatóak, melyek kulturális örökségvédelem alá esnek. A telek legmagasabb sík részén 6m-es kilátó épült, körpanorámával a Dunakanyarra. A ház alkalmas minden igényt kielégítő családi háznak, vállalkozás céljára befektetésként.


Elhelyezkedés

Pilismarót, Basaharc, Táncsics u.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6472075


CC ingatlan - Galántai Franciska

CC ingatlan - Galántai Franciska

Ingatlanreferens további ingatlanjai
CC ingatlan - Galántai Franciska

CC ingatlan - Galántai Franciska

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6472075

CC ingatlan - Galántai Franciska

CC ingatlan - Galántai Franciska

Ingatlanreferens további ingatlanjai
CC ingatlan - Galántai Franciska

CC ingatlan - Galántai Franciska

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Pilismarót, basaharci (Táncsics u.) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 440 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 860 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 259 millió Ft, négyzetméter ára 588 636 Ft, ami a pilismaróti átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant CC ingatlan - Galántai Franciska hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6472075. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilismarót, Basaharc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.