star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilismarót, Basaharc

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 792 m²

    telek

Vételár:

70 millió Ft

Eladó ház Pilismarót, Basaharc 1. kép

Eladó ház Pilismarót, Basaharc

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 792 m² telek

  • Eladó ház Pilismarót, Basaharc

  • 180m²


Ár:

70 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Panorámás
Erkély, terasz mérete
14 m²

Az ingatlanról:

Eladó ház, Pilismarót: 70 millió Ft, 180 m²

 

 Befektetésnek Kiadásra, Két Generációnak is kiváló!

Dunakanyarban eladó egy 180 nm-es panorámás, belső kétszintes, 2 bejáratú, 5 szobás, téglaépítésű jó állapotú családi ház, 792 nm-es összközműves telekkel és 36 nm-es kocsi beállóval az udvar tágas jól használható, akár  5 – 6 autó  is elfér. 

 

FÖLDSZINTEN: Nappali egy szoba, konyha, fürdőszoba, WC, kazánház és tároló. EMELETEN: Nappali, két szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, külön WC. (A konyhabútor megegyezés tárgyát képezi, nem beépített) Az emeleti teraszról panorámás kilátás a körülölelő hegyekre. A ház két külön bejáratos szinten helyezkedik el. De belső lépcsőházból is megközelíthető az emelet. 

 

Ingatlan Beton sávalapra, tégla felmenő falazattal, a födémszerkezet betontálcás megoldással készült. Tetőszerkezet fa ácsolt nyeregtetővel és mázas cseréppel fedett. A lábazaton terméskőborítás Az épület perlites vakolatot kapott. Nyílászárók műanyagból készültek. A nappali és a szobák laminált parketta burkolattal a konyha, fürdő, előszoba és közlekedőben járólap található. Mindkét szinten légkondicionáló található a tetőtér kialakítása lehetőséget ad további bővítésre. Az ingatlan adottságainak köszönhetően, ideális két generációnak, időseknek, fiataloknak egyaránt.

 

Kiváló elhelyezkedése van, Pár perc séta távolságban a buszmegálló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, CBA, Coop, posta, templom, sportcsarnok, foci pálya. A Duna part is kényelmes sétával elérhető. 

 

Ingatlan per és tehermentes! 

 

 

 


Elhelyezkedés

2028, Pilismarót, Basaharc, Dózsa György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6625588


+36 30

Ingatlannet kód: 6625588

Az általad megtekintett eladó Pilismarót, basaharci (Dózsa György utca ) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 792 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 388 889 Ft, ami a pilismaróti átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sylvya hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625588. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilismarót, Basaharc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.