star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Polgárdi

  • 307 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 102 m²

    telek

Vételár:

195 millió Ft

Eladó ház Polgárdi

  • 307 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 102 m² telek

  • Eladó ház Polgárdi

  • 307m²


Ár:

195 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Luxus ingatlan, igényes vevők részéreKedves Érdeklődő!Egy varázslatos ingatlan bejárására hívom, mely során a képeket egymás után megtekintve helyiségről-helyiségre járhatja be a házat, anélkül, hogy kimozdulna jelenlegi tartózkodási helyéről.Az igazi élményt az ingatlan séta adja, melynek használatával valósághű információkat kap az ingatlan mindkét szintjéről, ne hagyja ki! Ennél az ingatlannál szebbet már álmodni is nehéz!A családi ház Fejér Vármegye nyugati részén Polgárdiban található, kiváló infrastruktúrával. Polgárdi, Székesfehérvár és Siófok között helyezkedik el. Földrajzi fekvésének köszönhetően az itt élők könnyen találnak munka - és szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget is. A városon keresztül haladó, a Balatont megkerülő kerékpárút népszerű turista célpont. A helybeliek eldönthetik, hogy 20 percen belül a Vármegye székhelyen lévő Plaza-ban, vagy a Siófoki szabadstrandon szeretnék a szabadidejüket eltölteni .Az ingatlan közelében buszmegálló, élelmiszerüzlet és játszótér is van. A városközpont percek alatt elérhető.Az ingatlan magas földszintjén négy szoba, két fürdőszoba WC-vel, konyha, étkező, nappali, télikert és terasz került kialakításra. Az alsó szinten három jármű tárolására alkalmas garázst, műhelyt, gardrób szobát, fürdőt WC-vel, tárolót és BAR helyiséget építettek.„Autós nyelven” szólva következzenek az extrák:- 12,3 kW teljesítményű napelemrendszer, mely az áram felhasználás többszörösét termeli vissza a hálózatba,- 3 x 32 A ipari áram réz vezetékekkel, álmennyezet feletti kábel csatornákban,- elektromos bejárati kapu és garázs ajtó, fűthető jármű lejáróval, - 2 db hűtő, fűtő 5,3kW teljesítményű klíma berendezés,- ásott kút, automata öntöző rendszer, - a cserépkályha légkeveréssel került kivitelezésre,- cseresznye fa konyhabútor és nyílászárók,- szauna és jakuzzi előkészítéssel,- 30 négyzetméteres terasz kihúzható árnyékolóval, - 80 négyzetméter külső sütögető hely kemencével, melyből 20 négyzetméter zárt terület,- 20 négyzetméteres szerszám tároló,- szőlőlugas, díszfák, stb.stb.Remélem, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődését. Bízom benne, hogy személyesen is megmutathatom ezt a nem mindennapi ingatlant, és rövid időn belül Ön is a Duna House Kft. elégedett partnere lesz. Köszönöm, hogy elolvasta. További információkért vegye fel velem a kapcsolatot!
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ028403


Elhelyezkedés

Polgárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549538


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549538

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó polgárdi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 307 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 102 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 195 millió Ft, négyzetméter ára 635 179 Ft, ami a polgárdi átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549538. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Polgárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.