star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Polgárdi

  • 31 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 439 m²

    telek

Vételár:

12,9 millió Ft

Eladó ház Polgárdi

  • 31 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 439 m² telek

  • Eladó ház Polgárdi

  • 31m²


Ár:

12 900 000 Ft

Építés éve
1984
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Hétvégi Ház a Természet Ölelésében - Polgárdi Krúdy dűlőbenÜdvözöljük a csend és nyugalom birodalmában, a Polgárdi Krúdy dűlőjében található varázslatos hétvégi házunkban! Ez az elbűvölő ingatlan ideális választás azoknak, akik keresik a természet közelségét és egy kis menedéket a hétköznapok rohanása elől.Ingatlan jellemzői:- Lakóépület: 31m2- tégla, beton alapon- Pince: 16 m2- Összesen: 47 m2- Telek területe: 1439 m2- 30 m utcafronti szélesség- Telek felszereltsége: szőlővel, gyümölcsfákkal- Villany: 20A- Víz: fúrt kút (tisztítást igényel)- Teljes utcafronti szélességen sövényBesorolás és építési lehetőségek:Az ingatlan kertes mezőgazdasági területen található, mely kisüzemi jellegű termelést vagy saját ellátást szolgáló terület. A következők szerint osztályozható:1. A kertes mezőgazdasági terület kertészeti termeléshez, szőlőtermesztéshez kapcsolódó építményeknek vagy az ezekhez kapcsolódó termék feldolgozás, tárolás, árusítás építményeinek ad otthont.2. Mk övezetben lakókocsi, lakókonténer, ideiglenes épület vagy egyéb épületpótló műtárgy nem helyezhető el.3. Az épületek elhelyezésének feltételei az OTÉK mezőgazdasági területekre vonatkozó előírásainak betartása mellett kerülnek meghatározásra.- Az ingatlan őrzött paradicsom a természet kedvelőinek.- Ideális lehetőség pihenésre, kikapcsolódásra és szórakozásra.- Alkalmas kertészkedéshez vagy bárminemű saját termény feldolgozására, tárolására.- A szőlővel és gyümölcsfákkal gazdagított telek kínálja a lehetőséget a saját termés élvezetére.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és váljon részévé ennek a csodálatos természeti környezetnek!Forduljon hozzám bizalommal, és legyen az Öné ez a varázslatos hétvégi oázis!Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ingatlan besorolása és építési lehetőségei a helyi szabályozásoknak megfelelően kerültek meghatározásra.
Vincze Sándorné Ágnes +36304380440

Referencia szám: HZ031187


Elhelyezkedés

Polgárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621433


Vincze Sándorné Ágnes

Vincze Sándorné Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621433

Vincze Sándorné Ágnes

Vincze Sándorné Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó polgárdi tanya 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 31 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 439 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A tanya ára 12,9 millió Ft, négyzetméter ára 416 129 Ft. Az ingatlant Vincze Sándorné Ágnes referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621433. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Polgárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.