star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Püspökladány

  • 264 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 538 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Püspökladány

  • 264 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 538 m² telek

  • Eladó ház Püspökladány

  • 264m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
1984
Szintek
2
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Hajdú Bihar vármegyében, Püspökladány központ közeli részén, megvételre kínálok egy 1984-ben szilikát építésű 260,1 nm-es összkomfortos, két generációs családi házat. Az alsó szinten 1 szoba, félszoba, nappali, előszoba, konyha, kamra, közlekedő, fürdőszoba, külön wc, és loggia került kialakításra. A felső szinten ami külön bejárattal rendelkezik, szoba, félszoba, nappali, közlekedő, fürdőszoba, konyha, kamra és loggia került kialakításra. A pince részben található a garázs, kazánház, széntároló és tárolásra alkalmas helyiségek. A fűtéshez vegyestüzelésű kazán, gázcirkó és elektromos fűtés is a rendelkezésre áll. Ezen felül a felső szinten nyáron a kellemes hőérzetről 2 db klíma gondoskodik. Ipari áram van! 2019-ben a felső szinten a nyílászárók cseréje megtörtént műanyag nyílászárókra, és ekkor kerültek cserére a radiátorok is. A telek 538nm rendezett rendszeresen karbantartott, öntözéséről fúrt kút gondoskodik. Az ingatlan kiválóan alkalmas befektetők, és nagycsaládosok számára egyaránt. A családi ház elhelyezkedése miatt 5 perc sétával könnyedén megközelíthető gyógyszertár, bankok, éttermek, nagyobb bevásárlóközpontok, cukrászda. Az ingatlan per és tehermentes. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. Az ingatlanra használt CSOK és a kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését vállalom! További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Püspökladány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589432


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589432

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó püspökladányi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 264 m², míg a hozzá tartozó teleké 538 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 375 000 Ft, ami a püspökladányi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Boros Boglárka referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589432. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Püspökladány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.