star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ráckeve

  • 70 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 531 m²

    telek

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó ház Ráckeve

  • 70 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 531 m² telek

  • Eladó ház Ráckeve

  • 70m²


Ár:

43 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Ráckevén , Fanyilasnak nevezett részen eladó Dunapartól 100 méterre, egy 531m2 telken 70 m2 alapterületű, három szobás plusz nappalis, komfortos, étkezős, fürdőszobás , rendben tartott jó állapotú családi ház. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, tehermentes, és azonnal birtokba vehető. Összközműves, és külön mérőórákkal rendelkezik. A rendezett füvesitett kertben található egy legálisan órára kötött fúrt kút is. A környék infrastrukturája kiváló, Lidl, Aldi,, Penny market megtalálható a településen. Szórakozási lehetőségekben is bővelkedik, a Duna parton lévő szabadstrand kiváló szórakozási lehetőséget nyújt nyáron, de több kerthelyiség, étterem is található a környéken. Hévvel Budapest könnyen megközelithető, autóval max. 40 perc.Várom megtisztelő hivását, ide még nyár előtt beköltözhet.

A környékről:

Családi házas, üdülő jellegű, Duna parti


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Ráckeve, Harangvirág utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638223


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638223

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó ráckevei (Harangvirág utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 531 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 627 143 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Dávid Anett referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638223. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.