star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Rakamaz

  • 118 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 492 m²

    telek

Vételár:

35,8 millió Ft

Eladó ház Rakamaz

  • 118 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 492 m² telek

  • Eladó ház Rakamaz

  • 118m²


Ár:

35 800 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Nyíregyházától 28 km-re, Tokajtól 5 km-re, Rakamazon eladó nagyon jó állapotú Nappali+3 szobás teljesen alápincézett családi ház tetőtér beépítési lehetőséggel, amely kiváló lehetőség azoknak, akik Falusi CSOK-ot szeretnének igénybe venni, ráadásul 2024. január 1. óta jelentősen megemelt összegben!
HELY: Rakamaz
MÉRET: 118 m2 + teljes ház alatt pince + garázs + több helyiségből álló melléképület
TELEK: 492 m2
ÉPÍTÉS: 1985-ben épült tufából, a tető Bramac cseréppel fedett, hőszigetelt műanyag nyílászárós, az ablakok szúnyoghálóval felszereltek.
FŰTÉS: gázkazán + vegyes tüzelésű kazán
HELYISÉGEK: Nappali, 3 külön bejáratú szoba, konyha, fürdőszoba és WC külön helyiségben. A ház alatt pince található, az udvaron található a garázs, illetve egy több helyiségből álló melléképület.
EGYÉB: A kert nem nagy, nagyon szépen gondozott. A tulajdonos már megvásárolta a napelemeket, ami külön megegyezés tárgyát képezi, valamint igény esetén a lakásban található ingóságok is megvásárolhatók.

Az ingatlan csendes, jó környéken található, igényes szomszédokkal körülvéve.

Hitelt, Babaváró támogatást, Falusi CSOK-ot is szeretne az ingatlan megvásárlásához? Független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen. Ha családi ház vásárlását tervezi, akkor ne hagyja ki a lehetőséget, hívjon minél előbb és nézzük meg együtt ezt a nagyszerű ingatlant! Gyerekvállalás nélkül kaphat az ingatlan megvásárlásához akár 15 Millió Ft Falusi CSOK-ot (vissza nem térítendő támogatás) + akár 15 Millió Ft hitelt 3%-os kamattal vagy helyette igényelheti a CSOK pluszt, amennyiben gyermeket vállalna és megfelel a jogszabályban előírt feltételeknek, s így ezt a házat gyakorlatilag akár önerő nélkül is meg tudja vásárolni. Ha bármilyen egyéb információra van szüksége az keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Rakamaz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616561


Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616561

Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó rakamazi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 492 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 35,8 millió Ft, négyzetméter ára 303 390 Ft, ami a rakamazi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Szallainé Gál Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616561. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rakamaz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.